CARL LUNDGRENS VEI 22, C-204 - salg av kontraktsposisjon

CARL LUNDGRENS VEI 22, C-204 - salg av kontraktsposisjon

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.500.000,-
 • Totalpris
  5.600.000,-
 • Fellesutgifter
  2.340,-
 • Bruksareal
  60m2
 • Primærrom
  56m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – oransje
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Utvikler

Lilleaker Boligutvikling AS

Kort om eiendommen

LILLEAKER VEST -Ny, unik 3-roms - 2 sydvendte balkonger - Høy standard - Walk in closet - Int.hvitevarer - Arealeffektiv

Høydepunkter

Dette er den rimeligste og mest arealeffektive leiligheten i prosjektet, og den eneste av sitt slag. Sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder.

- Meget attraktiv 3-roms med 2 sydvendte balkonger.
- Tegnet av Lund Hagem Arkitekter
- Godkjent og endret planløsning fra 2-roms til 3-roms.
- Velegnet til utleie- og som pendlerleilighet
- Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 4. kvartal 2019 / 1. kvartal 2020
- Mulighet for kjøp av garasjeplass, konferer megler
- Sydvendte balkonger på 7 og 4 kvm
- Heis
- Flotte utsiktsforhold
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal
- Integrert hvitevarepakke fra Siemens inkludert
- Vannbåren gulvvarme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs parkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.

Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum.

Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.

På Lilleaker finner man alle tenkelige servicefasiliteter innen svært kort rekkevidde. Blant annet kan nevnes flere matbutikker, sushirestaurant, frisør, apotek samt populære Kafè Grønn på Lilleaker Torg. CC Vest har utviklet seg til å bli et av de foretrukne handlesentrum på Oslo Vest, og kan, i tillegg til et meget rikt utvalg butikker, tilby både vinmonopol, legesenter og treningssenteret Sats Elixia.

Av tur- og rekreasjonmuligheter går det bl.a. tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad, og videre inn i marka. I sommerhalvåret er det flotte bademuligheter på Sollerudstranda/Hydrostranda, samt både strand- og parkområder på Fornebu.

For den aktive har Ullern Idrettsforening et godt tilbud, og de er særlige store innen fotball, håndball, basketball og bandy. De har idrettshall på Øraker, hvor også Øraker ungdomsskole ligger. I tillegg til Lilleaker barneskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole, kan man finne flere barnehager i området.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet C-204 i prosjektet Lilleaker Vest på nærmere angitte vilkår.

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer