Carl Lundgrens vei 28, E-302, salg av kontraktsposisjon

Carl Lundgrens vei 28, E-302, salg av kontraktsposisjon

Nøkkelinfo

 • Pris
  3.890.000,-
 • Totalpris
  3.990.000,-
 • Fellesutgifter
  1.755,-
 • Bruksareal
  45m2
 • Primærrom
  45m2
 • Tomteareal
  11000m2
 • Soverom
  1
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – oransje
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Utvikler

Lilleaker Boligutvikling AS

Kort om eiendommen

LILLEAKER VEST -Lekker 2-roms hjørneleil. med høy standard og 8 kvm balkong - Heis- Mulighet for p-plass - FASTPRIS

Høydepunkter

Innholdsrik, 2-roms hjørneleilighet med østvendt balkong på hele 16 kvm. Leiligheten holder god standard med bl. a. enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og Sigdal kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra Siemens. Eiendommen ligger i Carl Lundgrens vei i Oslo kommune. Prosjektet omfatter ca 208 leiligheter fordelt på 7 bygg .

Høydepunkter:

- Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 3/4 kvartal 2019
- Velegnet til utleie og som pendlerleilighet
- Østvendt balkong på 8 kvm.
- Heis
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal
- Integrert hvitevarepakke fra Siemens
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg
- Enstavs parket i alle rom
- Sentral og attraktiv beliggenhet

Beliggenhet

Prosjektet Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.

Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum. Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.

På Lilleaker finner man alle tenkelige servicefasiliteter innen svært kort rekkevidde. Blant annet kan nevnes flere matbutikker, sushirestaurant, frisør, apotek samt populære Kafè Grønn på Lilleaker Torg.

CC Vest har utviklet seg til å bli et av de foretrukne handlesentrum på Oslo Vest, og kan, i tillegg til et meget rikt utvalg butikker, tilby både vinmonopol, legesenter og treningssenteret Sats Elixia.

Av tur- og rekreasjonsmuligheter går det bl.a. tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad, og videre inn i marka. I sommerhalvåret er det flotte bademuligheter på Sollerudstranda/Hydrostranda, samt både strand- og parkområder på Fornebu.

For den aktive har Ullern Idrettsforening et godt tilbud, og de er særlige store innen fotball, håndball, basketball og bandy. De har idrettshall på Øraker, hvor også Øraker ungdomsskole ligger. I tillegg til Lilleaker barneskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole, kan man finne flere barnehager i området.

Matrikkel

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet E-302 i prosjektet Lilleaker Vest på nærmere angitte vilkår.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 21.12.2016 med utbygger/boligselger om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Lilleaker Boligutvikling AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger (kjøper 1) av kontraktsposisjonen har i henhold til kjøpekontrakt.

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer