Carl Lundgrens vei 20, leil. D-403

Carl Lundgrens vei 20, leil. D-403

Nøkkelinfo

 • Pris
  7.200.000,-
 • Totalpris
  7.300.000,-
 • Bruksareal
  76m2
 • Primærrom
  73m2
 • Tomteareal
  11000m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  4
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – oransje
Solgt

Utvikler

Lilleaker Boligutvikling AS

Kort om eiendommen

LILLEAKER VEST - Ny og lekker 3-roms med sydvendt balkong og sjøutsikt, 2 bad, gasspeis og garasjeplass - Ferdig Q1-20

Høydepunkter

Innholdsrik 3-roms hjørneleilighet med garasjeplass og svært fin beliggenhet helt i front av prosjektet med sydvendt balkong på 12 kvm og sjøutsikt. Leiligheten holder god standard med bl. a. oppgradert enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme og Sigdal kjøkkeninnredning. Eiendommen ligger i Lilleakerveien i Oslo kommune. Prosjektet omfatter 208 leiligheter fordelt på 7 bygg . Alle leiligheter har enten balkong, takterrasse eller markterrasse.

Lilleaker Vest - kort fortalt:

- Ferdigstillelse/overtakelse er planlagt til 4. kvartal 2019/1. kvartal 2020.
- Sydvendt balkong på 12 kvm med sjøutsikt.
- Heis.
- Garasjeplass.
- Solrik beliggenhet.
- Kjøkken og bad med moderne innredning fra Sigdal.
- 2 bad.
- Gasspeis.
- Vannbåren varme.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Enstavs parkett.
- Sentral og attraktiv beliggenhet.

Beliggenhet

Prosjektet Lilleaker Vest har en svært sentral beliggenhet på Lilleaker, kun få meter unna Lilleaker Torg og en kort gåtur fra CC Vest. Lilleaker er et attraktivt og veletablert boligstrøk med kort vei til Oslo sentrum, svært gode forbindelser til både kollektivtrafikk og hovedferdselsårer, men samtidig kort avstand fra flotte tur- og rekreasjonsområder, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Lilleaker anses som et svært godt sted å bo og vokse opp.

Noen få minutters gange fra boligen finner man både buss og trikk, og disse bruker henholdsvis 15 og 20 minutter til Oslo sentrum. 13-trikken fra Nasjonalteateret, 32-bussen fra Tollboden eller 23 bussen fra Sinsen tar deg enkelt til boligen fra Oslo Sentrum. Lysaker stasjon er et kollektivt knutepunkt, og tilbyr bl.a. tog og flytog, noe som gjør at beliggenheten egner seg svært godt for pendlere.

På Lilleaker finner man alle tenkelige servicefasiliteter innen svært kort rekkevidde. Blant annet kan nevnes flere matbutikker, sushirestaurant, frisør, apotek samt populære Kafè Grønn på Lilleaker Torg. CC Vest har utviklet seg til å bli et av de foretrukne handlesentrum på Oslo Vest, og kan, i tillegg til et meget rikt utvalg butikker, tilby både vinmonopol, legesenter og treningssenteret Sats Elixia.

Av tur- og rekreasjonsmuligheter går det bl.a. tursti fra Lysaker helt opp til Bogstad, og videre inn i marka. I sommerhalvåret er det flotte bademuligheter på Sollerudstranda/Hydrostranda, samt både strand- og parkområder på Fornebu.

For den aktive har Ullern Idrettsforening et godt tilbud, og de er særlige store innen fotball, håndball, basketball og bandy. De har idrettshall på Øraker, hvor også Øraker ungdomsskole ligger. I tillegg til Lilleaker barneskole og nye Bjørnsletta barne- og ungdomsskole, kan man finne flere barnehager i området.

Innhold

Innhold
4. etg: primærrom utgjør 73 kvm som omfattes av entré, gang, kjøkken/oppholdsrom, 2 soverom og 2 bad.
Sekundærrom utgjør 3 kvm bod.

Se størrelse på rom i vedlagte planskisse.