Bærumsveien 225-227, leil. D101

Bærumsveien 225-227, leil. D101

Nøkkelinfo

 • Pris
  5.690.000,-
 • Totalpris
  5.842.722,-
 • Bruksareal
  60m2
 • Primærrom
  60m2
 • Tomteareal
  4193m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  1
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – gul
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Kort om eiendommen

BEKKESTUA - Lekker 3-roms m/høy standard i hyggelige omgivelser, 2 terrasser, gasspeis, mulig kjøp p-plass -Ferdig Q1-21

Høydepunkter

Flott beliggende sentralt til på Bekkestua i rolige omgivelser har vi den glede av å kunne presentere en flott gjennomgående 3-roms leilighet i prosjektet Villa Bekkestuene. Leiligheten holder en høy standard med bl.a enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Leiligheten har en god plansløsning med to terrasser. Er du tidlig inne kan du tilpasse leiligheten som du selv ønsker i tilvalgsprosessen.

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

- Lys og delikat gjennomgående 3-roms leilighet
- 2 terrasser
- Kjøkken med moderne innredning fra Sigdal
- Integrerte hvitevarer fra Siemens
- Gasspeis
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Enstavs eikeparkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet
- Selger har en p-plass med el-kontakt som man kan enes om følger med eller ikke

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Bekkestua i rolige omgivelser. På Bekkestua finner du det meste av servicetilbud som kaféer, vinmonopol, apotek og flere matbutikker. Bekkestua Senter ligger 200 meter unna og har et bredt utvalg av butikker.

Det er god kommunikasjon til Oslo sentrum med bil eller offentlig transport. T-banestasjonen Gjønnes ligger ca 300 m unna og blåtrikken fra Bekkestua tar deg til sentrum på ca. 20 minutter. T-banelinjen har linjer til Majorstuen/Oslo sentrum med overgang til alle øvrige linjer. Det går ekspressbusser med hyppige avganger i rushtiden til Oslo og Sandvika. Flybussen tar deg direkte fra Bekkestua til Gardermoen.

Friluftsaktiviteter er det mer enn nok av i nærheten. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, golfbane og treningssenter m.m.

Bærum har natur som byr på en rekke turmuligheter både sommer som vinter. Fra Bekkestua er det kort vei til marka med fine turmuligheter fra Øverland gård og Grini. Høvik med sin fine strandlinje kan også by på trivelige turmuligheter.

Objekt

Selger kjøpte leilighet D101 i prosjektet Villa Bekkestuene av Bærumsveien Bolig AS. Selger ønsker nå å videreselge leiligheten før ferdigstillelse. Som profesjonell part må selger videreselge denne under bustadoppføringlovens regler.
Videresalget krever samtykke fra utbygger/boligselger.

Prisantydning og omkostninger

5 690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
120 000,- (Transportgebyr til utbygger)
31 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
152 722,- (Omkostninger totalt)

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer