Bærumsveien 225-227, leil. A301

Bærumsveien 225-227, leil. A301

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.450.000,-
 • Totalpris
  4.450.000,-
 • Bruksareal
  42m2
 • Primærrom
  42m2
 • Tomteareal
  4193m2
 • Soverom
  1
 • Etasje
  3
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon
 • Energimerke
  C – gul
Solgt

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Jørgen Kjendlie

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Karoline Cecilie Michaelsen

Kort om eiendommen

BEKKESTUA - Lekker 2-roms hjørneleilighet med høy standard og stor balkong - Ferdig Q1-2021

Høydepunkter

Vi har den glede av å presentere en flott 2-roms hjørneleilighet i prosjektet Villa Bekkestuene. Prosjektet har en fin beliggenhet sentralt til på Bekkestua i rolige omgivelser. Leiligheten holder en høy standard med bl.a enstavs eikeparkett, vannbåren gulvvarme, kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer fra Siemens og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Boligen har en god plansløsning med stor balkong. Er du tidlig inne kan du tilpasse leiligheten som du selv ønsker i tilvalgsprosessen.

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten.

- Lys og delikat 2-roms hjørneleilighet
- Stor balkong
- Kjøkken med moderne innredning fra Sigdal
- Integrerte hvitevarer fra Siemens
- Vannbåren varme
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Enstavs eikeparkett
- Sentral og attraktiv beliggenhet
- Mulighet for kjøp av parkeringsplass i kjeller

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt til på Bekkestua i rolige omgivelser. På Bekkestua finner du det meste av servicetilbud som kaféer, vinmonopol, apotek og flere matbutikker. Bekkestua Senter ligger 200 meter unna og har et bredt utvalg av butikker.

Det er god kommunikasjon til Oslo sentrum med bil eller offentlig transport. T-banestasjonen Gjønnes ligger ca 300 m unna og blåtrikken fra Bekkestua tar deg til sentrum på ca. 20 minutter. T-banelinjen har linjer til Majorstuen/Oslo sentrum med overgang til alle øvrige linjer. Det går ekspressbusser med hyppige avganger i rushtiden til Oslo og Sandvika. Flybussen tar deg direkte fra Bekkestua til Gardermoen.

Friluftsaktiviteter er det mer enn nok av i nærheten.

Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, golfbane og treningssenter m.m.

Bærum har natur som byr på en rekke turmuligheter både sommer som vinter. Fra Bekkestua er det kort vei til marka med fine turmuligheter fra Øverland gård og Grini. Høvik med sin fine strandlinje kan også by på trivelige turmuligheter.

Objekt

Salg av kontraktsposisjon som gir rett til kjøp av leilighet A301 i prosjektet Villa Bekkestuene på nærmere angitte vilkår.

Selger (Kjøper 1) av kontraktsposisjonen har inngått avtale, datert 27.10.2018 med utbygger (Selger 1) om kjøp av ovennevnte bolig under oppføring. Ved kjøp av kontraktsposisjon trer Kjøper 2 inn i ovennevnte kjøpekontrakt med Bærumsveien Bolig AS og overtar de rettigheter og forpliktelser som selger Kjøper 1 av kontraktsposisjonen har i henhold til ovennevnte kjøpekontrakt.

Prisantydning og omkostninger

For kjøp av kontraktsposisjon: kr 560 000,-
For kjøp av leilighet: kr 3 890 000,-
4 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------

Meglere

Portrettbilde av Jørgen Kjendlie

Jørgen Kjendlie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Jørgen på e-post
jk@sem-johnsen.no

Kontakt Jørgen på telefon
95 18 45 04

Kjendlie startet sin meglerkarriere i 2006 og har sitt hovednedslagsfelt i Oslo og Bærum. Utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Konkurranseelementet, forhandling og salg var avgjørende for at han valgte yrket som megler. Etter 11 år i bransjen har Kjendlie bistått i mer enn 2000 boligsalg innen bruktbolig- og prosjektsalg.

Les mer
Portrettbilde av Karoline Cecilie Michaelsen

Karoline Cecilie Michaelsen

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Karoline Cecilie på e-post
kcm@sem-johnsen.no

Kontakt Karoline Cecilie på telefon
95 18 30 57

Karoline fikk tittelen Eiendomsmegler MNEF i 2005. Hun har mer enn 10 års erfaring fra meglerbransjen og har jobbet som fagansvarlig, oppgjørsansvarlig og den senere tid med prosjekterte boliger. Karoline er faglig interessert og opptatt av kvalitet.

Les mer