LEIRFALLSGATA 11

LEIRFALLSGATA 11

Prisantydning 5.500.000,-
Omkostninger 15.119,-
Totalpris 5.540.765,-
P-rom 74m2
Byggeår 1989
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Ada Kjenner

Megler

Megler: Ada Kjenner

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.443,-
 • Fellesformue
  26.852,-
 • Fellesgjeld
  25.646,-
 • Ligningsverdi
  1.260.796,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lekker, gj.gående og attraktiv 3(4)-R. Stor, solrik vestvendt balkong. Delikat bad med FDV-dok. Separat kjøkken. Garasje

Høydepunkter

- Gjennomgående, lys og strøken 3(4)-roms
- Solrik vestvendt balkong på ca 7 kvm
- Garasjeplass i lukket anlegg medfølger
- Delikat og romslig bad fra 2011. FDV-dokumentasjon foreligger
- Stort og lekkert spisekjøkken
- Meget bovennlig planløsning
- Kan enkelt gjøres om til 4-roms
- Særdeles sentralt og attraktivt område
- Velholdt borettslag
- Veldig hyggelig og pent opparbeidet bakgård
- Fasaden malt i 2014
- Varmtvann og kabel-tv inkludert

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et meget populært og sentralt boligområde på nedre del av Grünerløkka i Oslo, like ved og øst for Akerselva. Området er fylt med mye spennende innenfor kultur, utdanning, uteliv, mat og drikke. Ikke minst ligger berømte Vulkan få minutters gange fra leiligheten - et populært område med blant annet stort matmarked, treningssenter og konsertlokaler. Rett rundt hjørnet finner du blant annet Delicatessen, Trattoria Popolare, Kaffebrenneriet og Schous ølkjeller. Schouskjelleren er også verdt et besøk - de har brygget og servert over 60 unike øl, og de holder til i Trondheimsveien 2!
Fra leiligheten er det kort gangavstand til Møllergata barneskole, Sofienberg ungdomsskole og Hersleb videregående skole. Det finnes et godt utvalg av barnehager i nærområdet, deriblant Løkka. Andre skoler i kort avstand er bl.a. Kunsthøgskolen, Arkitekthøgskolen og Westerdals.
Nærmeste holdeplass er buss- og trikkestoppet Heimdalsgata, som ligger kun 2 minutter unna leiligheten. For øvrig ligger trikkestoppet Schous Plass kun 4 minutters gange fra leiligheten.
Joker ligger i byggets første etasje, så enklere får man det ikke. I tillegg ligger Mathallen i gangavstand, og sørger for en kulinarisk arena med sine unike smaksopplevelser.

Megler

Portrettbilde av Ada Kjenner

Ada Kjenner

Megler

Kontakt Ada på e-post
ada@sem-johnsen.no

Kontakt Ada på telefon
99 01 96 68

Ada Kjenner har lang og bred erfaring fra meglerbransjen. Hun har siden 2001 meglet alt fra 1-roms til store eneboliger, prosjekter; både nybygg og rehabiliterte, tomter og fritidseiendommer, samt eiet og driftet meglerbutikker til stor suksess og markedsledende i sine områder.

Hun har meglet i over 17 år og lever av anbefalinger fra fornøyde kunder, og det resulterer i at hun selger overalt i byen, både stort og smått. Dette mangfoldet og variasjonen gir henne en veldig tyngde, spesielt med tanke på å treffe, forstå og imøtekomme både eiendommene og menneskene. Hennes styrker ligger naturligvis i mye erfaring, men aller best det faktum at hun har det gøy på jobb og gleden av å kunne gi kundene sine over hva de forventer.

Les mer