LINDEBERGVEIEN 1

LINDEBERGVEIEN 1

Prisantydning 10.200.000,-
Omkostninger 265.642,-
Totalpris 10.465.642,-
P-rom 168m2
Byggeår 1900
Soverom 5
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  1025m2
 • Bruksareal
  262m2
 • Bruttoareal
  283m2
 • Ligningsverdi
  1.633.514,-

Kort om eiendommen

Enebolig med dobbel garasje - Oppussingsobjekt - meget hyggelig og barnevennlig hage med frukttrær - Dobbel garasje

Høydepunkter

Sentral og attraktiv beliggenhet på Jar/Øvrevoll, med offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, samt flere skoler, barnehager og servicetilbud i nærområdet.

Frittliggende enebolig opprinnelig oppført på begynnelsen av 1900-tallet, og senere tilbygget på tre sider og ombygget fra 1986 til begynnelsen av 1990-tallet (med stor grad av egeninnsats). Dobbeltgarasje oppført i ca. 1984 med et bruksareal på 33 kvm. Innholdsrik enebolig med to soverom i 1. etasje og tre soverom i 2. etasje (det ene med kjøkkeninnredning, dog ikke tilkoblet vann). I tillegg uinnredet kjeller. Terrasse på ca. 18 kvm med nedgang hagen og utgang fra stue/spisestue. Boligen er et oppussingsobjekt.

Meget hyggelig og barnevennlig eiet tomt på i overkant av 1 mål med plen og beplantning/epletrær m.m. Asfaltert adkomst/gårdsplass.

Beliggenhet

Frittliggende enebolig med meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet i et populært og ettertraktet villastrøk på Jar/Øvrevoll. Ingen gjennomgangstrafikk. Med sin sentrale beliggenhet, nærhet til Oslo, samt flotte tur -og aktivitetstilbud, er dette området et yndet sted for barnefamilier. Her har du alt innenfor rekkevidde.

Fra eiendommen er det kun få minutters gange til flere barnehager, samt gangavstand til Grav barneskole og Steinerskolen i Bærum. Det er i tillegg nærhet til flere ungdoms- og videregående skoler.

Det er ca. 10 minutters gange til nærsenteret "Jarhuset" med bl.a. dagligvarebutikk, legesenter, apotek m.m. For øvrig er det kort kjøretur til CC Vest med et varierte utvalg av forretninger og servicefunksjoner. Kort kjøretur også til Bekkestua og Stabekk sentrum.

Området kan by på flere idrettstilbud; tennis med Stabekk Tennisklubb og SEB Arena Hallen, bandy på Stabekkbanen, ishockey, kunstløp og curling i Jar isforum, Jar treningsfelt (Jarmyra), fotball i ØHIL og Stabæk, langrenn i ØHIL m.m.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.