LINDEBERGVEIEN 9 B

LINDEBERGVEIEN 9 B

Prisantydning 7.500.000,-
Omkostninger 212.742,-
Totalpris 7.712.742,-
P-rom 104m2
Byggeår 1900
Soverom 3
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier
Solgt

Petter Johnsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Petter Johnsen

Nøkkelinfo

 • Tomteareal
  670m2
 • Bruksareal
  104m2
 • Bruttoareal
  113m2
 • Ligningsverdi
  1.716.509,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

Enebolig med trafikkstille beliggenhet og solrik tomt. Oppussingsobjekt med stort potensiale. Sogner til Eiksmarka skole

Høydepunkter

Hyggelig enebolig med barnevennlig beliggenhet
3 soverom
Solrik og pent opparbeidet tomt
Beliggende i Eiksmarka skolekrets
Oppussingsobjekt m/stort potensiale
Kort gangavstand til:
Bussholdeplass
Flere barnehager
Idylliske turområder, bl.a. langs Lysakerelven.

Beliggenhet

Eiendommen ligger barnevennlig og rolig til et attraktivt villastrøk på Jar/Øvrevoll, et område med trygge oppvekstsvilkår i landlige omgivelser. Spesielt hyggelig naboskap med mange barnefamilier like i nærheten.

Innen kort kjøreavstand finner du Eiksmarka, Østerås og CC-Vest kjøpesenter, samt Røa sentrum med butikker og ulike servicetilbud. Det er heller ikke langt til idylliske Bekkestua sentrum med et godt utvalg av butikker, treningssentre, ulike service/helsetilbud, samt caféer og spisesteder.
På Jar, v/stasjonen er det lokalsenter med bl.a. stor Meny-butikk, apotek, frisør, blomsterbutikk og bakeri.

Buss 131 går fra Lindebergveien bussholdeplass som ligger i gangavstand fra eiendommen, og bruker ca. 11 minutter til Lysaker, 15 min. til Skøyen, 22 min. til Solli plass og 33 min. til Oslo bussterminal. T-banen går fra Jar stasjon og linje 2 tar deg til Majorstuen på 13 minutter. Det går også trikk fra Jar stasjon.

Det er gangavstand til Eiksmarka barneskole, Østerås ungdomsskole og Eikeli videregående skole, samt flere barnehager. Det er ca. 1,3 km til Grav skole og 1,7 km til Eiksmarka skole. Det er kort gangavstand til Steinerskolen, og fin sykkelavstand til Oslo International School på Bekkestua.

Dersom du liker å holde deg i form, finnes det nærmest ubegrensede muligheter i nærmiljøet. Det er ikke langt til klubbhuset på Fossum, som er fint utgangspunkt for turer i Marka.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.