Lindemans gate 5 B

Lindemans gate 5 B

Prisantydning 6.490.000,-
Omkostninger 171.167,-
P-rom 75m2
Byggeår 1995
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt
Erlend Sorlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.343,-
 • Fellesformue
  16.544,-
 • Fellesgjeld
  4.752,-
 • Ligningsverdi
  1.479.552,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

FROGNER - Flott og tiltalende 3-roms selveier med balkong (5,5 kvm) - Heis - Mulighet for garasje* - Nytt bad og kjøkken fra 2012 - Skjermet for biltrafikk i grønne omgivelser

Høydepunkter

- Supersentral beliggenhet rett ved Frognerparken (ca. 200 meter unna) - kort avstand til "alt"
- Få meter til offentlig kommunikasjon og diverse ulike butikker.
- Tilbaketrukket fra både støy og trafikk.
- Trivelig, grønt og pent opparbeidet boligkvartal med flotte fellesområder.
- Heis i bygget.
- Romslig balkong på 5,5 kvm med god plass til grill.
- Gjennomgående lys og trivelig leilighet i moderne stil.
- Lekkert oppusset med både bad, kjøkken og overflater fra 2012.
- Meget god romløsning og hyggelig atmosfære.
- 2 romslige soverom med god skapplass og walk-in garderobe.
- Kvartalet er lukket med bom for kjøring med bil.
- Stor og rolig bakgård og flotte uteområder rundt bebyggelsen for øvrig.
- Lave fellesutgifter kr. 2343,- per mnd.
- Veldrevet sameie.
- *Mulighet for leie eller kjøp av garasjeplass (se pkt. "parkering").

Beliggenhet

Dette er boligen som passer perfekt for deg som ønsker "easy living".

Mer om eiendommen

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i Lindemans gate, et veletablert område på Frogner med umiddelbar nærhet til Frognerparken. Velholdt gårdskompleks oppført i 1995 med stilrene og pene fasader. Supersentral plassering, men likevel godt tilbaketrukket fra støy og trafikk i representativt kvartal lukket med bom. Trafikkfri gangvei på området samt enveiskjørt gate som gir svært begrenset gjennomgangstrafikk.

Leiligheten har med andre ord en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo rolig, men svært sentralt og med nærhet til "alt". Kort avstand til mangfold av populære serveringssteder, samt godt utvalg av forretninger for enhver smak. Diverse hyggelige fortauscafeer og kaffebarer i tillegg til flere søndagsåpne butikker og prisbelønnede restauranter, m.m.

Fine turmuligheter ved Frognerparken som starter 200 meter fra døren.

Balkong på 5,5 kvm med plass til grill
Stue

Ellers er det kort vei til fine tur- og rekreasjonsområder ved Frognerkilen, Bygdøy og Frogner Stadion (med blant annet skøytebane på vinteren). Gangavstand til Nasjonaltheateret, Vika, Aker Brygge og Skøyen.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med trikk i Frognerveien og buss fra Bygdøy Allé / Thomas Heftyes gate. Her er det ruteforbindelser til alle byens hjørner som Skøyen, Nationaltheatret, Jernbanetorget, Grünerløkka, Majorstuen, Storo m.flere.

Ærverdige Schafteløkken, som ligger rett rundt hjørnet, er Oslos største eksisterende tømmerbygning og fungerer i dag som forsamlingslokale og Frogner meninghetshus. Den amerikanske ambassadørboligen med sitt vakre parkanlegg og store grøntområder i tilknytning til Vigelandmuseet ligger også like ved.

Lindemans gate går mellom Thomas Heftyes gate og Erling Skjalgssons gate/Solheimgata.

Der gaten ender i sistnevnte, ligger Sogneprest Asle Engers plass, som er omgitt av leilighetsbyggene (Lindemans gate 3-6) oppført i 1995. Plassen fikk navn i 2009 etter presten Asle Enger. På plassen står skulpturen Dona Nobis Pacem (1996) av billedhuggeren Solveyg W. Schafferer-Sigerus. Ingen hus har adresse Sogneprest Asle Engers plass. Lindemans gate fikk navn i 1891 etter organisten, komponisten og folkemusikksamleren Ludvig Mathias Lindeman.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 2 343 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 141,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

Innholdsrik og romslig 3-roms eierseksjon beliggende i 2. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 75 m² som omfattes av entré, bad/wc, kjøkken med spiseplass, stue, 2 soverom og omkledningsrom/walk-in garderobe i tilknytning til hovedsoverommet.

Kjøkken med integrerte hvitevarer inkl. vinskap med plass til 18 flasker
Stue med utgang til balkong på 5,5 kvm

Fra stuen har man utgang til balkong på ca. 5,5 m².

Eier disponerer i tillegg 1 kjellerbod på ca. 5,5 m².

Standard

Gjennomgående leilighet i bygg fra 1995 med god standard på utstyr og overflater. Leiligheten har en god planløsning med effektiv utnyttelse av arealene og store, lyse oppholdsrom. Leilighetens overflater, bad og kjøkken ble rehabilitert i 2012 i regi av nåværende eiere.

Kjøkken:
HTH innredning fra 2012 med profilerte hvite fronter. Rikelig med skap- og benkeplass. Limtre eik benkeplate. Integrert induksjon platetopp, stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin, vinskap med plass til 18 flasker og kjøle-/fryseskap. Hvitevarer fra Bosch og Temptech. Varmtvannsbereder fra 2012 er plassert i kjøkkenbenk.

Romslig stue med plass til stor sofa
Utgang til balkong på 5,5 kvm

I naturlig tilknytning til kjøkkenet har man plass til en spisegruppe. Kjøkkenet er i delvis åpen løsning mot stuen.

Bad/wc:
Lekkert bad fra 2012 med servantskap og limtre eik servantplate med bolleservant, vegghengt klosett med innfliset sisterne, dusjsone med dusjdør i frostet glass, hånddusj og regnfallsdusj. Vaskesøyle med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Innredning og utstyr fra Hansgrohe, Villeroy & Boch og INR Victoria.

Overflater:
Himling: Malte helsparklede himlinger. Spotbelysning i stue og på kjøkken, samt innfelte downlights på bad.
Vegger: Fliser på bad, samt over kjøkkenbenk. For øvrig malte helsparklede flater.
Gulv: Fliser med varmekabler på bad. Mosaikkfliser i dusjsone. Enstavs parkett fra 2012 for øvrig.

Tomt

Felles eiet tomt på 4847 kvm iht. arealbekreftelse fra kommunen.

Meget pent opparbeidet fellesareal med busker og trær. Asfaltert adkomst med kantstein i granitt og brostein. Sitteområde belagt med brostein og skulptur. Arealer med heller og tromlete belegningsstein. Sykkelstativ.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Selger leier pr. dd. en garasjeplass i sameiet for kr. 1800,- pr. mnd. Denne avtalen kan videreføres hvis ønskelig. Det er også mulig å kjøpe garasjeplass, da må man ta kontakt med Selvaag Eiendom AS i Lindemansgate 3 - 6 Parkeringssameie. Det er pr. 14.11.17 ledig garasjeplass til salgs for kr. 800 000,-.

HTH kjøkken fra 2012 med spiseplass
HTH kjøkken fra 2012 med spiseplass
Spiseplass med store vindusflater

Ved kjøp av garasje vil det komme ekstra fellesutgifter på kr. 251,- pr. md., samt administrasjonsgebyr/eierskiftegebyr på kr. 680,- inkl. mva. Konferer megler for ytterligere informasjon.

Beboerparkering:
Det er vedtatt at området får innført permanent ordning for beboerparkering som planlegges gjennomført i midten av november 2017. Med beboerparkering kan du parkere fritt på områder som er skiltet for beboerparkering rundt boligen. Bystyret fastsetter årlig avgiftene for parkeringstillatelsene. Gjeldende pris er fra kr. 3000,- for beboere.
For ytterligere informasjon, se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/kommende-beboerparkering/

Adkomst

Adkomst fra Lindemans gate.

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad.

Strømforbruk utgjør ca. 10 300 kWh pr. år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Lindemansgate 3-6 Boligsameie. Sameiet består av 154 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

HTH kjøkken fra 2012 med mye benk- og skapplass

Sameiet har egne hjemmesider: http://web4.herborvi.no/7095 , hvor beboere kan finne nyttig informasjon.

Dyrehold er tillatt, så fremt seksjonseier aksepterer sameiets regler for dyrehold, jfr. husordensregelene §6.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 4 752,- per 01.11.2017.

Sameiet har følgende felleslån i OBOS:
Lånenr: OBOS01-98207547786
Type lån: Annuitet
Restsaldo: kr. 703 224,-
Restløpetid: 3 år 11 md.
Termin per år: 12
Type rente: Flytende
Rente (09.11.17): 3,35 %

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Ved utleie plikter eier å gjøre leietaker kjent med sameiets vedtekter og ordensregler, jfr. vedtektene §2.

Meglere

Erlend Sorlie
Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Kristoffer Kendall
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer