Linjekvartalet 06-84

Linjekvartalet 06-84

Nøkkelinfo

 • Pris
  4.150.000,-
 • Totalpris
  4.158.944,-
 • Bruksareal
  72.5m2
 • Primærrom
  69m2
 • Soverom
  2
 • Etasje
  6
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Kort om eiendommen

Sørumsand - lekre, nye leiligheter i sentrum kommer for salg

Beliggenhet

Linjekvartalet ligger sentralt midt i Sørumsand sentrum, og rett utenfor døren finner du det meste du trenger i hverdagen. Som kommunesenter i Sørum finnes det en mengde tilbud i området. Det er et godt utvalg av servicetilbud som barne- og ungdomsskole, helsesenter, kulturhus, flere butikker, kafeer og treningssenter i umiddelbar nærhet. Sørumsand har vakker natur som byr på en rekke turmuligheter, både sommer som vinter. Du kan vandre langs blåmerkede stier, sykle langs de mange skogsbilvegene eller bade i et stille skogsvann. Vinterstid kjøres det opp mange skiløyper, og i tillegg finner du også lysløyper her. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning, golfbane og treningssenter m.m., så her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på. Og skulle en storby-tur friste, er det bare knappe 30 minutter til både Gardermoen og Oslo.

Glomma, som er Norges lengste elv, flyter sakte forbi med alle de muligheter det bringer med seg. Her kan man padle en rolig morgentur, eller forsøke å fiske middagen selv ….eller bare rusle i strandkanten. Området ved Bingsfossen er kjent for å være et spesielt vakkert område ved Glomma,
og er også kjent som en god fiskeplass.

Innhold

Kun 1 leilighet ledig, klar for innflytting:

Lnr. 06-84 er en romslig 3-roms selveier med stor og sørvendt balkong! Leiligheten inneholder entre/gang, to soverom, innvendig bod, bad, seperat toalett, adskilt kjøkken og stue med utgang til stor og flott balkong. Garasjeplass er inkludert i prisen på kr. 4.150.000,-.

Standard:

Gulv: 3 stavs 14 mm eikeparkett, lys hvitpigmentert.

Vegger: Malt gips.

Bad: Standard grå flis 20x20 på gulv og 10x10 i dusjsone, 50x20 på vegg. Toalett i standard hvit utførelse, veggmontert. Opplegg for vaskemaskin. Dusjhjørne i aluminium og glass ("klappveggdusj" med 2 dører), med termostatstyrt dusjbatteri. Downlights i tak. Baderomsinnredning i hvit utførelse med heldekkende servanttopp, overskap med speil/lys/stikkontakt.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning klargjort for innbygningskomfyr med platetopp. Benkearmatur under overskap med stikkontakt.

Skjult elektrisk anlegg .ihht. gjeldende forskrifter

Balansert ventilasjon med varmegjenvinner og vannbåren gulvvarme.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon er utført i betong og stål. Skillevegger i betong eller plassbyggede lyd og brannvegger. Etasjeskillere støpes i betong. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med tegl, plater eller panel. Fasadene inne i gårdsrommet kles med tegl og panel/fasadeplater. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger utføres av betong med fall til avløp, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved regnvær. Overdekkede svalganger utformes med fall med dryppkant. Utformingen av rekkverk vil være i stål, plater og/eller glass. Balkonger og terrasser med overflate i betong uten spesiell sklisikring. Større terrasser over underliggende leilighet vil få tremmegulv av tre. Innvendige vegger utføres i stål/tre-stenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Støpte vegger mot naboleilighet og heis/trappesjakter vil få overflate i sparklet og malt utførelse. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,4 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg samt på terreng for enkelte 2 romsleiligheter (plassering ikke fastsatt). Fasadene vil i all hovedsak bestå av tegl, men unntak av bygg C mot Sletta som skal uføres med fasader med utstrakt bruk av tremateriale.

Parkering

1 garasjeplass medfølger.

Oppvarming

Oppvarming er basert på fjernvarme via varmesentral i kjeller. Det er lagt vannbåren gulvvarme i bad og vaskerom og i øvrige oppholdsrom. Varmt tappevann via fjernvarmeanlegget med felles varmtvannstanker i teknisk rom. Det er montert egen energimåler i hver leilighet til både oppvarming og tappevann.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Linjekvartalet 06-84? Klikk her