Lislevassetra

Lislevassetra

Prisantydning 1.200.000,-
Omkostninger 45.552,-
Totalpris 1.245.552,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

DJUPSJØEN - Meget flott tomt med utsikt mot Gaustatoppen. Turløyper i umiddelbar nærhet og 10 min til Norefjell alpinan.

Høydepunkter

Flott beliggenhet
Fin utsikt mot Vesle Lislevatn
BYA 15%
Djupsjøen med bade og fiskemuligheter i umiddelbar nærhet
En rekke tur - og skiløyper i umiddelbar nærhet
Ca. 10 min med bil til Norefjell Alpinanlegg og Norefjell Ski og Spa
1,5 time med bil fra Oslo regionen

Beliggenhet

Tomta ligger plassert høyt og fritt med fantastisk utsikt ved området Djupsjøen, ca 10 min med bil fra Norefjell Alpinanlegg og Norefjell Ski og Spa. Tomta ligger solrikt og naturvakkert til med umiddelbar nærhet til høyfjellet med tilhørende turstier, preparerte langrennsløyper og fiskevann. Meget vakkert område i høyfjellsnatur. Dette er et stille og fredelig felt med muligheter for alle slags opplevelser i nærområde både sommer som vinter.

Ca 10 min. med bil til Norefjell Alpinanlegg, Norefjell Ski & Spa på Bøseter med tilhørende basseng, klatrevegg og restauranter. Motorsenter, ridesenter og golf nede ved Krøderen. Sentrum i Eggedal og Noresund tilbyr diverse forretninger og service tilbud, ligger nede i dalen rett før oppstigning til fjellet og tomta.

Faste løpende kostnader

Det vil påløpe årlige avgifter for blant annet vann/avløp, renovasjon og vedlikehold/brøyting av vei. (Eventuelt bom)
Eiendomsskatt.
Tilknytningsavgift privat vei er kr 145 000,- ink mva. (Holtet Pukk og Betong AS)

Angående vann/avløp er en fellesløsning for området under planlegging ved Djupsjøen vann- og avløpsselskap (DVA). Tilkoplingsavgift er estimert til å være ca 190 000,- + mva i følge kontaktperson i Sigdal kommune. Videre opplyser kommunen at dette vil igangsettes i løpet av vinteren/første halvår 2021. Området vil bli pålagt å kople seg på det nye nettet for vann og avløp.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Lislevassetra? Klikk her