Løchenveien 14 - A1

Løchenveien 14 - A1

Prisantydning 38.000.000,-
Omkostninger 267.152,-
Totalpris 38.267.152,-
Byggeår 2022
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Adv.Tom Elliot Johnsen

Trond Larsen

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Trond Larsen

Kort om eiendommen

Eksklusiv hageleilighet på 242 m2 o/ 2 plan. Privat inngang, terrasse og hage. 2 garasjeplasser. Heis. Overt. Q1 2022

Høydepunkter

VELKOMMEN INN I LEILIGHET A1 I LØCHENVEIEN 14.

Å flytte handler om intensjon og bevisste valg. Ved å flytte til en ny og komfortabel leilighet kan man frigjøre seg fra en del oppgaver som krever tid og planlegging for å få plass til mer av det man egentlig ønsker seg i livet.

Man fjerner kanskje noe av støyen og det som hindrer en fra å leve et liv med mening, klarhet og tilstedeværelse. Tid er det mest eksklusive vi har, så å ta bevisste valg om livsstil er noe av det viktigste vi gjør. I Løchenveien er det duket for «easy living». Interiøret er bygget på fragmenter av det arkitektoniske, og utnyttet maksimalt for å få en mest mulig tidløs stemning. Det arkitektoniske, landskapet og interiøret smelter sammen for å skape en fantastisk atmosfære å komme hjem til og et godt sted for å leve sitt liv. Velkommen hjem.

_______________________________________________________________

Prosjektet består av kun ni leiligheter fordelt på fire bygg - leilighet A1 selges nå. Leiligheten får egen privat inngang, to garasjeplasser i lukket garasjekjeller med privat garasjeport og direkte inngang til leiligheten fra garasjen, samt heis rett opp i hovedetasjen. Det blir stor terrasse og luftig takhøyde. Leiligheten omfatter en hel etasje, samt diverse praktiske rom i u. etasjen (bod/lagringsareal, vaskerom).

Eiendommen generelt innbyr til å skape boliger som er en kombinasjon av leilighet og villa. Boligene skal ha alle de praktiske kvaliteter som er knyttet til leilighetstypologien, men likevel gi en følelse av å bo i villa. Alle boligene har derfor egen inngangsdør på bakkeplan og privat inngang og entre. Boligene er romslige med generøse rom som har god takhøyde.

Interiørarkitekt Helene Hennie som er kjent for mange, har stått for interiøret. Her finnes ingen tilfeldige detaljer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Adv.Tom Elliot Johnsen

Adv.Tom Elliot Johnsen

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Adv.Tom Elliot på e-post
tej@sem-johnsen.no

Kontakt Adv.Tom Elliot på telefon
92 21 38 20

Advokat Tom Elliot Johnsen er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde han også utviklings-, samt personal- og driftsansvar.

Johnsen er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hans spesialitet er eiendommer i det øvre prissjikt, og han har gjennom mange år opparbeidet seg en stor kontaktflate som er viktig i utførelsen av disse.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Løchenveien 14 - A1? Klikk her