Løchenveien 1 B (B - 06/04-20)

Løchenveien 1 B (B - 06/04-20)

Prisantydning 12.700.000,-
Omkostninger 350.422,-
Totalpris 13.050.422,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    2.000.000,-

Kort om eiendommen

BYGDØY - Eiet tomt på 949 kvm. som grenser mot felles friareal med lekeplass for barn - attraktiv og barnevennlig beliggenhet - BYA = 24 %

Beliggenhet

Solrikt og barnevennlig beliggende i et svært ettertraktet og veletablert boligområde på Bygdøy, bestående av villa- og småhusbebyggelse. Eiendommen har en stille og sjønær beliggenhet, med bl.a. populære Lille Herbern med både à la carte meny og selskapslokale med uteservering like ved. Tomten ligger i umiddelbar nærhet til populære turistattraksjoner som Norske Folkemuseum, Vikingskipene, Fram og Kon-Tiki museet, samt kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Huk og videre inn i Kongeskogen og Paradisbukta.

For den aktive har man blant annet Bygdøy tennis med mange baner og opplegg, samt Bygdøy roklubb nederst i Huk Aveny. Her finner man også Lanternen restaurant, som ligger omkranset av et maritimt miljø med utsikt over indre Oslofjord og Dronningen småbåthavn. Bare noen minutters spasertur unna ligger Café Hemma Hos, som holder til i det gamle postkontoret på Bygdøy.

Kort skolevei til Bygdøy barneskole kommunale og private barnehager. Offentlig kommunikasjon (busslinje 30) finner du like borte i veien med hyppige avganger inn mot sentrum. I sommerhalvåret går det også ferger inn til Aker Brygge fra Frammuseet.

For øvrig kort avstand inn til Karenslyst allé/Skøyen med et bredt utvalg av servicefunksjoner, offentlig kommunikasjon og butikker.

Bebyggelse

Det er ingen bebyggelse på tomten i dag. Øvrig bebyggelse i området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 949 kvm.

Tomten består i dag av naturlig vegetasjon og grenser til grønt friareal med lekeapparater. Selve tomten er regulert til byggeområde for boliger og gjeldende reguleringsbestemmelser er S-4220 - reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen), vedtatt 15.03.2006. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA)

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer