Løchenveien 1 B (B - 06/04-20)

Løchenveien 1 B (B - 06/04-20)

Prisantydning 12.700.000,-
Omkostninger 350.422,-
Totalpris 13.050.422,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    2.000.000,-

Kort om eiendommen

BYGDØY - Eiet tomt på 949 kvm. som grenser mot felles friareal med lekeplass for barn - attraktiv og barnevennlig beliggenhet - BYA = 24 %

Beliggenhet

Solrikt og barnevennlig beliggende i et svært ettertraktet og veletablert boligområde på Bygdøy, bestående av villa- og småhusbebyggelse. Eiendommen har en stille og sjønær beliggenhet, med bl.a. populære Lille Herbern med både à la carte meny og selskapslokale med uteservering like ved. Tomten ligger i umiddelbar nærhet til populære turistattraksjoner som Norske Folkemuseum, Vikingskipene, Fram og Kon-Tiki museet, samt kort avstand til flotte tur- og rekreasjonsmuligheter ved Huk og videre inn i Kongeskogen og Paradisbukta.

For den aktive har man blant annet Bygdøy tennis med mange baner og opplegg, samt Bygdøy roklubb nederst i Huk Aveny. Her finner man også Lanternen restaurant, som ligger omkranset av et maritimt miljø med utsikt over indre Oslofjord og Dronningen småbåthavn. Bare noen minutters spasertur unna ligger Café Hemma Hos, som holder til i det gamle postkontoret på Bygdøy.

Kort skolevei til Bygdøy barneskole kommunale og private barnehager. Offentlig kommunikasjon (busslinje 30) finner du like borte i veien med hyppige avganger inn mot sentrum. I sommerhalvåret går det også ferger inn til Aker Brygge fra Frammuseet.

For øvrig kort avstand inn til Karenslyst allé/Skøyen med et bredt utvalg av servicefunksjoner, offentlig kommunikasjon og butikker.

Bebyggelse

Det er ingen bebyggelse på tomten i dag. Øvrig bebyggelse i området består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 949 kvm.

Tomten består i dag av naturlig vegetasjon og grenser til grønt friareal med lekeapparater. Selve tomten er regulert til byggeområde for boliger og gjeldende reguleringsbestemmelser er S-4220 - reguleringsplan for småhusområder i Oslos ytre by (småhusplanen), vedtatt 15.03.2006. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA)

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.