Lørenskog Hageby - A1506 NY

Lørenskog Hageby - A1506 NY

Prisantydning 1.979.000,-
Omkostninger 79.632,-
Totalpris 3.969.632,-
P-rom 45m2
Byggeår 2023
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Tom Z. Bliksmark

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Lene Markegård

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    8.394,-
  • Fellesgjeld
    1.911.000,-

Kort om eiendommen

LØRENSKOG HAGEBY | KONTRAKTSPOSISJON - Flott 2-roms i 5. etasje med sydvendt balkong med sentral beliggenhet | Heis | Overtagelse 25. april

Beliggenhet

Lørenskog Hageby sitt nærområde byr på en rekke aktivitetstilbud, noe som gjør området til et attraktivt sted å bosette seg. I nærheten finnes bl.a. svømmehall, fotballbaner, ishall, skihallen SNØ og skøytebane. Liker du deg i skogen, så ligger Østmarka og lokker bare noen minutter unna. Her finner du et godt løypenett sommer som vinter. I tilknytning til Losby Gods ligger et av landets fineste golfanlegg. Området er også et meget populært tur- og rekreasjonsområde.

Triaden og Metrosenteret ligger rett ved og tilbyr begge et rikt utvalg av både butikker og spisesteder. Kulturhuset Lørenskog huser alt fra kino og bibliotek til teaterforestillinger, konsertopptredener, operakafé og familiedisko. For deg som har barn, er det godt å vite at det ligger flere skoler og barnehager i nærområdet.

Offentlig kommunikasjon er godt utbygd i Lørenskog kommune. Fra Triaden senter, rett over veien, finner du nærmeste bussholdeplass som tar deg i retning mot både Oslo og Lillestrøm. Her er det fem avganger i timen om morgenen i begge retninger. Det planlegges i tillegg en helt ny trasé for en T-banelinje inn mot Oslo.

Kort om eiendommen

Velkommen til en flott og helt ny 2-roms i populære Lørenskog Hageby!

Leiligheten har en meget god planløsning og inneholder en entré / gang med avsatt plass for garderobe, pent og moderne flislagt bad med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel. Flott og moderne kjøkken med innredning fra HTH i åpen løsning mot stuen som har plass for både spisebord og sofakrok. Fra stuen er det utgang til den sydvendte balkongen på ca. 7. kvm. Boligen inneholder også et soverom med avsatt plass til garderobe.

Noen høydepunkter:
- Antatt ferdigstillelse sommer 2023.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Tom Z. Bliksmark

Tom Z. Bliksmark

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Tom Z. på e-post
tzb@sem-johnsen.no

Kontakt Tom Z. på telefon
90 92 59 04

Tom Z. Bliksmark er utdannet eiendomsmegler fra BI. Han har vært eiendomsmegler i over 20 år, hovedsakelig med rådgivning, utvikling og salg av nye boligprosjekter på Østlandet.

Les mer
Portrettbilde av Lene Markegård

Lene Markegård

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Lene på e-post
lhm@sem-johnsen.no

Kontakt Lene på telefon
91 82 39 23

Lene har 14 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som prosjektmegler, og også som bruktmegler. I disse årene har hun bistått i mer enn 1500 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap, særlig om prosjektmarkedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 170 prosjekterte boliger, i Stor-Oslo.

Kvaliteter som legges til grunn for Lenes arbeidsmetodikk er trygghet for partene, effektivitet og god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Lørenskog Hageby - A1506 NY? Klikk her