LOUISES GATE 19B

LOUISES GATE 19B

Prisantydning 6.400.000,-
Omkostninger 185.292,-
Totalpris 6.585.292,-
P-rom 77m2
Byggeår 1938
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Christer Holmen

Eiendomsmegler

Megler: Christer Holmen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.942,-
  • Fellesformue
    14.812,-
  • Energimerke
    G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Flott 4-roms selveier med solrik balkong og god standard - Fyring og v.vann inkl i f.kost og mulighet for parkering*

Høydepunkter

Velkommen til visning i Louises gate 19 B!

Dette er en lys og luftig 4-roms selveier beliggende på ettertraktede Doblougløkka. Her bor man fritt på et høydedrag i et veletablert boligområde. Leiligheten har en gjennomgående planløsning og inneholder følgende: Entré, stue i tillegg til egen TV stue (soverom III), kjøkken, to soverom og et pent og praktisk baderom. Fra stuen er det utgang til sørvestvendt balkong. Videre medfølger det to kjellerboder.

Svært attraktiv beliggenhet på høydedrag- i blindgate
Plassbygde smarte garderobeløsninger som er snekkertilpasset.
Sørvestvendt balkong med gode solforhold
Oppusset de senere årene med bl.a. nytt kjøkken.
Godt med lysinnslipp på begge sider.
Vamtvann, fyring, kabel-TV og internett inkl i husleien.

Velkommen inn i din neste drømmebolig!

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget attraktivt og sentralt til på Doublougløkka / Bislett med nærhet til alt. I et hyggelig nabolag venter gatekaféer, restauranter, nisjeforretninger og de fleste andre servicetilbud. Nyt god mat og drikke på Kolonialen, Smalhans, St. Lars, Java, Kaffebrenneriet, Åpent Bakeri, Pascal eller Café Laundromat.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Coop og Kiwi. Røtter og Gutta på Haugen tilbyr eksotiske matvarer med høy kvalitet. I området finner du også Vinmonopolet i Thereses gate. Gode tur og rekreasjonsmuligheter i grønne og frodige St. Hanshaugen park og Stensparken et par minutter unna leiligheten. Majorstuen med den populære handlegaten Hegdehaugsveien /

Bogstadveien ligger kun en kort spasertur unna, og det er gangavstand til sentrum. Området har svært gode muligheter for den treningsglade. Besøk Bislett stadion som tilbyr gratis løping uteog innendørs, eller ta en svømmetur ved Bislett Bad.

Meglere

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Ask er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.