Lovisenlund 2 B (B - frist forlenget til 01.03.2020)

Lovisenlund 2 B (B - frist forlenget til 01.03.2020)

Prisantydning 6.800.000,-
Omkostninger 210.422,-
Totalpris 7.010.422,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kort om eiendommen

BYGDØY - Tomt med rammetillatelse til oppføring av en enebolig. Meget barnevennlig og solrik beliggenhet i rolig veletablert boligområde.

Beliggenhet

Tomten har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold og rolig beliggenhet. Umiddelbar nærhet til skog og turstier, strandliv, sjø- og fritidsaktiviteter. Like ved ligger Kongeskogen, med sine flotte turløyper/stier som bl.a. leder ned til Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Om vinteren har man flotte preparerte lysløyper som strekker seg over flere kilometer. Ved Bygdøy idrettsplass finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøyhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter for både store og små.

Like ved finner du Bygdøy skole og Kongeskogen barnehage. Det er også gangavstand til den lokale matbutikken (Spar). Ved Huk finner du både badestrand, sandvolleyballbane og Hukodden restaurant. For øvrig kort avstand inn til bl.a. Karenslyst allé, Frogner og Aker Brygge/Tjuvholmen med sitt store utvalg av butikker og servicefunksjoner.

Offentlig kommunikasjon med bussforbindelser inn til sentrum fra Fredriksborgveien (busslinje 30), samt båtforbindelse fra Frammuseet på sommerhalvåret.

Innhold

Iht. rammetillatelsen og vedlagte plantegninger:
Kjeller:
BRA: 113 m² som omfattes av 5 boder, sluse, trappegang, teknisk rom, vaskerom og dobbelgarasje med plass til 2 biler.

1. etasje:
BRA: 94 m² som omfattes av entré med garderobe, wc, bibliotek/TV-stue, arbeidsrom/kontor og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det tegnet inn utgang til terrasse.

2. etasje:
BRA: 97 m² som omfattes av gang, leke-/arbeids-/soverom, 3 soverom (det ene med walk-in garderobe) og 2 bad. Utgang til balkong fra det ene soverommet og leke-/arbeids-/soverom.

I tillegg romslig loft med vindu.

Megler

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer