Lovisenlund 2 B

Lovisenlund 2 B

Prisantydning 6.800.000,-
Omkostninger 210.422,-
Boligtype Boligtomt
Eierform Selveier
Solgt
Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kort om eiendommen

BYGDØY - Tomt med rammetillatelse til oppføring av en enebolig. Meget barnevennlig og solrik beliggenhet i rolig veletablert boligområde.

Beliggenhet

Tomten har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold og rolig beliggenhet. Umiddelbar nærhet til skog og turstier, strandliv, sjø- og fritidsaktiviteter. Like ved ligger Kongeskogen, med sine flotte turløyper/stier som bl.a. leder ned til Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad. Om vinteren har man flotte preparerte lysløyper som strekker seg over flere kilometer. Ved Bygdøy idrettsplass finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøyhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter for både store og små.

Like ved finner du Bygdøy skole og Kongeskogen barnehage. Det er også gangavstand til den lokale matbutikken (Spar). Ved Huk finner du både badestrand, sandvolleyballbane og Hukodden restaurant. For øvrig kort avstand inn til bl.a. Karenslyst allé, Frogner og Aker Brygge/Tjuvholmen med sitt store utvalg av butikker og servicefunksjoner.

Offentlig kommunikasjon med bussforbindelser inn til sentrum fra Fredriksborgveien (busslinje 30), samt båtforbindelse fra Frammuseet på sommerhalvåret.

Mer om eiendommen

Innhold

Iht. rammetillatelsen og vedlagte plantegninger:
Kjeller:
BRA: 113 m² som omfattes av 5 boder, sluse, trappegang, teknisk rom, vaskerom og dobbelgarasje med plass til 2 biler.

1. etasje:
BRA: 94 m² som omfattes av entré med garderobe, wc, bibliotek/TV-stue, arbeidsrom/kontor og stue med åpen kjøkkenløsning. Fra stuen er det tegnet inn utgang til terrasse.

2. etasje:
BRA: 97 m² som omfattes av gang, leke-/arbeids-/soverom, 3 soverom (det ene med walk-in garderobe) og 2 bad. Utgang til balkong fra det ene soverommet og leke-/arbeids-/soverom.

I tillegg romslig loft med vindu.

Tomten ligger innenfor eksisterende enebolig (ikke en del av salget)
Fra tomten

Bebyggelse

Tomten ligger bak eksisterende enebolig/eiendom, som denne tomten er skilt ut fra. Tomten er tidligere hagen til eksisterende enebolig. Hus A i tegninger fra rammetillatelsen er den eksisterende boligen står der i dag.

På eiendommen er det gitt rammetillatelse for oppføring av en enebolig (BRA = 224 m²) over to etasjer (eksklusiv kjeller og loft), med en dobbelgarasje i kjeller. Samlet vil eiendommen få et nytt bebygd areal (BYA) på 23,90 %. Rammetillatelsen er gitt 22.05.2015 med en gyldighet på 3 år og vedlagt salgsoppgaven. Vedlegg til rammetillatelsen (plantegninger, situasjonsplan, utomhusplan etc.) er vedlagt salgsoppgaven. Iht. rammetillatelsen oppføres boligen med liggende panel og valmtak og har en utforming som låner elementer av byggmesterfunksjonalismen som finnes i området.

Tomt

Eiet tomt: 604 kvm.

Flat/svak skrånende tomt i forkant og bakkant. Tomten har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Bygdøy, med gode solforhold i et rolig strøk med hovedvekt på eneboliger og villabebyggelse. Tomten er ikke bebygget per dags dato. Det vises til vedlagte rammetillatelse og utomhusplan.

Adkomst

Adkomst fra Lovisenlund. Eiendommen har tinglyst bruksrett til kjørbar adkomstvei over nedre del av eiendommen tilhørende Lovisenlund 2 A. Se også vedlagt utomhusplan og avkjørselsplan i salgsoppgaven.

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Tomten med rammetillatelse for oppføring av enebolig
Tomten

Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tomten ligger innenfor eksisterende bolig (ikke en del av salget), med felles adkomst
Perspektiv - Lovisenlund 2 A og B (Hus B i bakkant er tomten som selges)
Fasade vest - Hus B er det gitt ramme for (Hus A er eksisterende bolig som ikke er en del av salget)
Fasade nord
Fasade sør
Fasade øst - Hus B (Hus A er eksisterende bolig som ikke er en del av salget)
Tomten

Meglere

Kristoffer Kendall
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer
Roy Blixt
Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer