Lybekkveien 46 B

Lybekkveien 46 B

Prisantydning 4.000.000,-
Omkostninger 112.767,-
Totalpris 4.181.136,-
P-rom 71m2
Byggeår 1950
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.235,-
 • Fellesformue
  15.654,-
 • Fellesgjeld
  68.369,-
 • Ligningsverdi
  1.168.807,-
 • Energimerke
  F – mørkegrønn

Kort om eiendommen

VESTRE HOLMEN - 3(4)-roms leilighet med separat kjøkken. Parkering. Balkong. Lys fra to sider. Rolig og sentralt boligområde. 5 min til Holmen T-banestasjon.

Høydepunkter

- Høy 1. etasje med enkel adkomst og ingen innsyn.
- Balkong.
- Biloppstillingsplass/parkering.
- Fyring og varmtvann inkludert i fellesutgifter (bergvarme).
- Store boder med svært god lagringsplass (én på loftet og to i kjeller).
- Kort vei til dagligvarebutikk og offentlig kommunikasjon.
- Installert fiber (Altibox).
- 5 min til nærmeste T-banestasjon.

Beliggenhet

Meget sentral, barnevennlig og idyllisk beliggenhet i grønne, rolige omgivelser på Vestre Holmen. Sameiet grenser til stort grøntareal som er regulert til felles areal/friområde.

Fra eiendommen er det gangavstand til flere idrettsanlegg som Gressbanen ved Holmendammen med bl.a. skøytebaner og fotballbaner/ballbinger, Njårdhallen med bl.a. tennishall og treningssenter samt flere idrettsplasser ved Voksen skole. I tillegg kort vei til Røa med bl.a. Røa Bad og Elixia. Gangavstand også til Bogstad med videre turveier inn i Nordmarka.

Av skoler i området finnes Huseby skole, Persbråten skole, Steinerskolen, Voksen skole m.m. Flere barnehager i området. Nærmeste T-banestasjoner er Holmen og Hovseter (ca. 10 minutter til Majorstuen). For øvrig bussforbindelse i Arnebråtveien, samt flybuss.

90 meter til dagligvarehandel i Stasjonsveien. Kort vei også til Røa med et godt utvalg av forretnings- og servicetilbud.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 3 235 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer