LYBEKKVEIEN 48 B

LYBEKKVEIEN 48 B

Prisantydning 4.750.000,-
Omkostninger 129.645,-
Totalpris 4.879.645,-
P-rom 86m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.267,-
 • Fellesformue
  60.993,-
 • Ligningsverdi
  1.373.729,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

HOLMEN - Lys og pen 4-roms topp/endeleilighet med solrik balkong, peis og parkering*. Barnevennlig og attraktivt i grønne omgivelser.

Høydepunkter

- Sentral, barnevennlig og solrik beliggenhet i grønne omgivelser på Vestre Holmen.
- Endeleilighet med godt lysinnslipp gjennom store vindusflater.
- Sydvendt balkong med nydelige solforhold.
- Romslig stue med peis.
- Nylig oppussede fasader og oppganger, selger har nedbetalt fellesgjelden knytt til dette.
- Gode parkeringsforhold med parkeringsleie for ca. kr. 100-150,- pr. mnd.
- Nytt kjøkken fra HTH, komplett utstyrt med integrerte hvitevarer.
- Flislagt baderom og separat toalett.
- 3 gode soverom.
- Godt med garderobeskap, samt lagringsplass med 3 boder.
- Kort vei til grøntområder, marka, servicetilbud, skoler/barnehager og T-bane.

Beliggenhet

Meget sentral, barnevennlig og solrik beliggenhet i grønne, rolige omgivelser på Vestre Holmen. Sameiet grenser til stort grøntareal som er regulert til felles areal/friområde. Boligfeltet har liten gjennomgangstrafikk, samt kort avstand til offentlige kommunikasjon, idrettsanlegg, forretninger, parker og friområder.

Fra eiendommen er det gangavstand til flere idrettsanlegg som Gressbanen ved Holmendammen med bl.a. skøytebaner og fotballbaner/ballbinger, Njårdhallen med bl.a. tennishall og treningssenter samt flere idrettsplasser ved Voksen skole.

Mer om eiendommen

I tillegg kort vei til Røa med bl.a. Røa Bad og Elixia. Det er gang- og sykkelvei i nærområdet til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Her ligger også Bogstad gård med kafé og kulturaktiviteter, samt Oslo Golfklubb med en av de mest kompakte mesterskapsbanene i Norge.

Det er preparerte skiløyper fra Huseby skole på vinteren opp til Bogstad og videre inn i marka. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann vinterpark (betydelig oppgradert de senere år) i nærheten. I tillegg kan man velge forskjellige løypealternativ i Nordmarka. Om sommeren bruker man turveier og stier i de samme områdene.

Eiendommen har gangavstand til Huseby, Steinerskolen og Voksen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Hovseter ungdomsskole.

9V5A2516_ver01
9V5A2556_ver01

Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Steinerbarnehagen er for øvrig 5 min gange fra leiligheten.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Holmen og ligger ca. 500 meter fra boligen.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 på Holmen og Rema 1000 i Arnebråtveien. Ønsker du ytterligere servicetilbud har du det ultimate shoppingtilbud på CC- vest, samt Røa senter met godt utvalg med sine butikker og servicetilbud.

Innhold

Innholdsrik 4-roms endeleilighet med gode solforhold og fin beliggenhet i byggets 3. etasje. Boligen er på 86 m² (P-rom) som omfattes av:

Entré/hall og romslig hjørnestue med peis, store vindusflater og adkomst til sydvendt balkong. For øvrig inneholder boligen separat kjøkken, flislagt baderom, separat toalett, garderobe og 3 gode soverom.

Det medfølger i tillegg hele 3 boder fordelt over:
- Loftsbod med enkel adkomst (6 m² målbart areal og 14 m² gulvareal).
- Bod i underetasje (3.8 m²).
- Bod i kjeller (4,8 m²).

Standard

Lys og pen 4-roms med generell god standard på overflater, innredning og materialvalg. Leiligheten er akkurat nymalt og nylig oppgradert med blant annet nytt kjøkken med hvitevarer, oppgradering av balkong og overflatebehandling av baderom med nye fliser og sanitærutstyr.

Lys, luftig og romslig stue med peis, store vindusflater og adkomst til sydvendt balkong på 7 m². Endeplasseringen gir ekstra godt lysinnslipp og det er god plass til både sittegrupper, TV-seksjon og stort spisebord.

Kjøkken med elegant innredning fra HTH (2018). Benkeplate i laminat under belyste overskap som gir godt med skap- og oppbevaringsplass. Utstyrt med ventilator fra Røros og integrerte hvitevarer som stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys.

9V5A2228
9V5A2572

I forbindelse av kjøkkenfornying ble også det elektriske anlegget oppgradert med nye kurser.

Leiligheten har både dusjbad og separat toalett som er praktisk beliggende ved hall/garderobe og betjener boligens 3 soverom. Dusjbad er overflatebehandlet (2018) med nye fliser og nytt sanitærutstyr. Dusjnisje med glassdør og dobbel servantseksjon med innredning i høyglans og skuffer for oppbevaring. Separat toalett med nye fliser, nytt klosett og ny servant. Opplegg for vaskemaskin i skap på soverom 2 med waterguard.

Generelt godt med garderobeskap og oppbevaring. Garderobe ved entré/hall og integrerte garderobeskap på hovedsoverom. For øvrig garderobeskap på soverom 2 og muligheter for ytterligere skap på soverom 3.

Innvendig gulv består av eikeparkett, laminat og fliser på våtrom. Resterende overflater og nymalte flater påkostet med downlights i stue.

9V5A2537_ver01
God plass til spisebord i tillegg til sittegruppe og TV-seksjon.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som følger vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Boligblokk fra 1950, oppført over tre etasjer, samt underetasje, kjeller og loft. Bærende konstruksjoner i betong. Sameiet har utført en rekke oppgraderinger og løpende vedlikehold i nyere tid med blant annet oppussing av fasade (2017), rørfornying (2016), nye inngangsdører (2016), og byttet el-kjele (2016). Vinduer og balkongdør av 2-lags isolerglass fra 1988. Nyoppusset balkong på 7 m² som vender solrikt mot syd.

Se utferdiget tilstandsrapport for ytterligere tekniske beskrivelse.

Tomt

Eiet tomt: 2652 kvm.
Pent opparbeidet tomt med plener, beplantning og asfalterte gangveier.

Parkering

Sameiet disponerer 13 parkeringsplasser for utleie (det er 16 seksjoner i sameiet). Fordeling av plassene skjer etter ansiennitet i sameiet og det er p.t ledig plass*. Estimert kostnad for leie av plass utgjør ca. kr. 100-150,- per måned ref. styreleder.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

9V5A2485
9V5A2210
9V5A2241

På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Sem og Johnsen Eiendomsmegling.

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer i stue, kjøkken og soverom (byttet el-kjele i 2016). Varmekabler med termostat på baderom. I tillegg er det en flott, murt peis i stuen som bidrar til varme og hygge på kalde vinterkvelder.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Lybekkveien 48 . Sameiet består av 16 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Sameiet har nylig pusset opp fasader og oppganger, og selger har nedbetalt fellesgjelden på ca. 200.000,- som var knyttet til dette.

Skoler

Eiendommen har gangavstand og sokner til Huseby skole. For øvrig kort vei til Rudolf Steinerskolen (utvidet barneskole), Persbråten og Hovseter ungdomsskole, samt et mangfoldig utvalg av barnehager i nærområdet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene.

Entré/hall. Garderobe til høyre tilknyttet hovedsoverom.
Flislagt dusjbad.

Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tinglyste servitutter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl.

reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Andel fellesgjeld

Sameiet tok opp lån ibm oppussing av fasader og oppganger, men selger har nedbetalt fellesgjelden for gjeldende seksjon, på ca. kr. 200.000,- som var knyttet til dette.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ih.t kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har siden november samme år arbeidet som co-megler for Christoffer Askjer. Freberg jobber svært tett med å assistere i alle gjøremål knyttet til salg i hans portefølje. Hans Christian er hardtarbeidende og dedikert og er opptatt av levere gode resultater for både kunder og kolleger.

Les mer