LYBEKKVEIEN 48 B

LYBEKKVEIEN 48 B

Prisantydning 4.750.000,-
Omkostninger 129.645,-
Totalpris 4.879.645,-
P-rom 86m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Christoffer Askjer

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Hans Christian Freberg

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.267,-
 • Fellesformue
  60.993,-
 • Ligningsverdi
  1.373.729,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

HOLMEN - Lys og pen 4-roms topp/endeleilighet med solrik balkong, peis og parkering*. Barnevennlig og attraktivt i grønne omgivelser.

Høydepunkter

- Sentral, barnevennlig og solrik beliggenhet i grønne omgivelser på Vestre Holmen.
- Endeleilighet med godt lysinnslipp gjennom store vindusflater.
- Sydvendt balkong med nydelige solforhold.
- Romslig stue med peis.
- Nylig oppussede fasader og oppganger, selger har nedbetalt fellesgjelden knytt til dette.
- Gode parkeringsforhold med parkeringsleie for ca. kr. 100-150,- pr. mnd.
- Nytt kjøkken fra HTH, komplett utstyrt med integrerte hvitevarer.
- Flislagt baderom og separat toalett.
- 3 gode soverom.
- Godt med garderobeskap, samt lagringsplass med 3 boder.
- Kort vei til grøntområder, marka, servicetilbud, skoler/barnehager og T-bane.

Beliggenhet

Meget sentral, barnevennlig og solrik beliggenhet i grønne, rolige omgivelser på Vestre Holmen. Sameiet grenser til stort grøntareal som er regulert til felles areal/friområde. Boligfeltet har liten gjennomgangstrafikk, samt kort avstand til offentlige kommunikasjon, idrettsanlegg, forretninger, parker og friområder.

Fra eiendommen er det gangavstand til flere idrettsanlegg som Gressbanen ved Holmendammen med bl.a. skøytebaner og fotballbaner/ballbinger, Njårdhallen med bl.a. tennishall og treningssenter samt flere idrettsplasser ved Voksen skole. I tillegg kort vei til Røa med bl.a. Røa Bad og Elixia. Det er gang- og sykkelvei i nærområdet til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Her ligger også Bogstad gård med kafé og kulturaktiviteter, samt Oslo Golfklubb med en av de mest kompakte mesterskapsbanene i Norge.

Det er preparerte skiløyper fra Huseby skole på vinteren opp til Bogstad og videre inn i marka. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann vinterpark (betydelig oppgradert de senere år)

Meglere

Portrettbilde av Christoffer Askjer

Christoffer Askjer

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Christoffer på e-post
ca@sem-johnsen.no

Kontakt Christoffer på telefon
92 04 05 87

Askjer har 17 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, og mer enn 14 år som megler på egen portefølje. I denne perioden har han bistått i mer enn 1600 bolighandler, og har igjennom dette opparbeidet omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. De siste årene har gjennomførte boligsalg ligget rundt 100 transaksjoner, hvorav ca 80% var brukte boliger i selskapets primærområder. De resterende 20% var prosjekterte boliger under oppføring.

Kvaliteter som legges til grunn for Askjers arbeidsmetodikk er dedikasjon, trygghet for partene og god gjennomføringsevne.

I tillegg til å være megler er Askjer daglig leder for VSJN AS, selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen.

Les mer
Portrettbilde av Hans Christian Freberg

Hans Christian Freberg

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Hans Christian på e-post
hcf@sem-johnsen.no

Kontakt Hans Christian på telefon
99 43 29 22

Hans Christian er utdannet eiendomsmegler fra BI i juni 2014, og har i over fem år arbeidet som co-megler for selskapets leder, Christoffer Askjer. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg hvorav 80% er brukte boliger i selskapets primærområder, mens de resterende 20% er prosjekterte boliger under oppføring.

Hans Christian arbeider også med egen portefølje som øker etter gode anbefalinger fra kunder og kolleger. Han blir beskrevet som en hardtarbeidende og dedikert eiendomsmegler.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.