LYBEKKVEIEN 48 B

LYBEKKVEIEN 48 B

Prisantydning 4.400.000,-
Omkostninger 129.372,-
Totalpris 4.529.372,-
P-rom 70m2
Byggeår 1950
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.570,-
 • Fellesformue
  6.870,-
 • Ligningsverdi
  1.526.073,-
 • Energimerke
  G – oransje

Kort om eiendommen

3-roms toppleilighet med solrik sydvendt balkong - peis - nyere bad og kjøkken. Barnevennlig og attraktivt område.

Beliggenhet

Meget sentral, barnevennlig og solrik beliggenhet i grønne, rolige omgivelser på Vestre Holmen. Sameiet grenser til stort grøntareal som er regulert til felles areal/friområde. Boligfeltet har liten gjennomgangstrafikk, samt kort avstand til offentlige kommunikasjon, idrettsanlegg, forretninger, parker og friområder.

Fra eiendommen er det gangavstand til flere idrettsanlegg som Gressbanen ved Holmendammen med bl.a. skøytebaner og fotballbaner/ballbinger, Njårdhallen med bl.a. tennishall og treningssenter samt flere idrettsplasser ved Voksen skole. I tillegg kort vei til Røa med bl.a. Røa Bad og Elixia. Det er gang- og sykkelvei i nærområdet til Bogstadvannet med mulighet for bading om sommeren og ski/skøyter om vinteren. Her ligger også Bogstad gård med kafé og kulturaktiviteter, samt Oslo Golfklubb med en av de mest kompakte mesterskapsbanene i Norge.

Det er preparerte skiløyper fra Huseby skole på vinteren opp til Bogstad og videre inn i marka. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann vinterpark (betydelig oppgradert de senere år) i nærheten. I tillegg kan man velge forskjellige løypealternativ i Nordmarka. Om sommeren bruker man turveier og stier i de samme områdene.

Eiendommen har gangavstand til Huseby, Steinerskolen og Voksen barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Hovseter ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Steinerbarnehagen er for øvrig 5 min gange fra leiligheten.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Holmen og ligger ca. 500 meter fra boligen.
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Rema 1000 på Holmen og Rema 1000 i Arnebråtveien. Ønsker du ytterligere servicetilbud har du det ultimate shoppingtilbud på CC- vest, samt Røa senter met godt utvalg med sine butikker og servicetilbud.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.