LYSAKER BRYGGE 2

LYSAKER BRYGGE 2

Prisantydning 5.650.000,-
Omkostninger 158.022,-
Totalpris 5.808.022,-
P-rom 68m2
Byggeår 2004
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.628,-
 • Fellesformue
  14.002,-
 • Ligningsverdi
  1.029.308,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LYSAKER BRYGGE - Solrik 3-roms hjørneleilighet med overbygget balkong (ca. 12m2) - Garasjeplass - Heis - Fjernvarme - Rolig beliggende med sjønære omgivelser - Tilgang til felles takterrasse

Høydepunkter

- Lys, lekker og moderne selveierleilighet
- Overbygget balkong (ca. 12m2)
- Gode solforhold
- Heis
- Garasjeplass
- Godt med lagringsplass, leiligheten disponerer to boder
- Felles takterrasse (110kvm) med fantastisk utsikt og herlige solforhold
- Ettertraktet beliggenhet i sjønære omgivelser
- Nærhet til Lysakerelven og Fornebu
- Kort vei til off. komm

Beliggenhet

Lysaker Brygge er sentralt og pent beliggende på Lysaker rett ved sjøkanten. Her finnes badebrygge, lekeplasser, båttransport til Aker Brygge via Nesoddtangen, dagligvarebutikk, restaurant Pier31, café Pier41, båtutsalg, tannlege og treningssenter, fiskeutstyrsbutikk, butikk for kjøkkeninnredning Poggenpohl, treningssenter m/behandlingstilbud og flere agenturer for klær, Louis Poulsen forretning med eksklusiv belysning og kjøkkenutstyr mv.

Mellom bygningene på sameiets tomt er det pent opparbeidede grøntarealer med sittegrupper, prydbusker og lekeplasser brostenslagte og asfalterte adkomster til inngangspartiene. Svært barnevennlige omgivelser. Sollerudstranda ligger i kort gangavstand på andre siden av Lysakerelven. Kyststien med gang og sykkelveier fører deg gjennom grøntområdet Lagåsen til friområder på Fornebulandet eller langs sjøen inn mot Oslo sentrum. Beliggenheten er unik og må oppleves!

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet fra Lysaker stasjon. Her går flytoget og NSB-tog, busser til Oslo og Bærum i flere retninger og taxier fra taxiholdeplassen. Det er nærhet til både skoler og barnehager. Det er kort vei til CC-vest, som er et kjent kjøpesenter med alle fasiliteter. Enkel adkomst med bil til E18 i begge retninger. Lysaker Brygge vant Statens Byggeskikkspris i 2004, samt den internasjonale og prestisjetunge byggherreprisen FIABCI Prix d'Excellence for 2006 i kategorien Residential.

Megler

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.