Lysaker Brygge 7

Lysaker Brygge 7

Prisantydning 6.950.000,-
Omkostninger 196.772,-
Totalpris 7.146.772,-
P-rom 88m2
Byggeår 2004
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.481,-
 • Fellesformue
  17.754,-
 • Ligningsverdi
  1.278.539,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

LYSAKER BRYGGE - Lys og lekker 3-roms hjørneleilighet med garasjeplass og direkte heisadkomst. Gasspeis. Fjernvarme. Rolig beliggende med sjøen som nærmeste nabo. Tilgang til felles takterrasse.

Høydepunkter

- Lys hjørneleilighet
- Sydvendt overbygget balkong (ca. 12 kvm) med gode solforhold
- 2 franske balkonger
- Heis
- Garasjeplass (ekstra bred) med direkte heisadkomst
- Gasspeis
- Enstavs lys eikeparkett ny 2015
- Felles takterrasse (110kvm) med direkte heis adkomst i samme oppgang + en trapp. Fantastisk utsikt og herlige solforhold fra takterrassen
- Ettertraktet beliggenhet i sjønære omgivelser
- Nærhet til Lysakerelven og Fornebu
- Kort vei til off. komm.

Beliggenhet

Lysaker Brygge er sentralt og pent beliggende på Lysaker rett ved sjøkanten. Her finnes badebrygge, lekeplasser, båttransport til Aker Brygge via Nesoddtangen, dagligvarebutikk, restaurant Pier31, café Pier41, båtutsalg, tannlege og treningssenter, fiskeutstyrsbutikk, butikk for kjøkkeninnredning Poggenpohl, treningssenter m/behandlingstilbud og flere agenturer for klær, Louis Poulsen forretning med eksklusiv belysning og kjøkkenutstyr mv.

Leiligheten ligger på hjørnet med utsyn til sjøen og sydvendte solforhold. Man skimter også sjøen mellom furutrærne mot Godthaab badestrand. Tilgang til felles takterrasse (ca. 110 kvm) med fantastisk utsikt og sol hele dagen fra samme oppgang som leiligheten.

Mellom bygningene på sameiets tomt er det pent opparbeidede grøntarealer med sittegrupper, prydbusker og lekeplasser brostenslagte og asfalterte adkomster til inngangspartiene. Svært barnevennlige omgivelser. Sollerudstranda ligger i kort gangavstand på andre siden av Lysakerelven. Kyststien med gang og sykkelveier fører deg gjennom grøntområdet Lagåsen til friområder på Fornebulandet eller langs sjøen inn mot Oslo sentrum. Beliggenheten er unik og må oppleves!

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet fra Lysaker stasjon.

Megler

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.