Mælandsgata 34 Blågården

Mælandsgata 34 Blågården

Prisantydning 5.200.000,-
Omkostninger 131.342,-
Totalpris 5.331.342,-
P-rom 265m2
Byggeår 1920
Soverom 10
Boligtype Leilighet
Eierform Selveier

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Christopher Lejonberg

Nøkkelinfo

  • Ligningsverdi
    631.989,-

Kort om eiendommen

BLÅGÅRDEN RJUKAN Klassisk bygård. 3 plan 5 leil. 19 rom 10 sov. Gode leieinntekter. P-plasser og garasje på egen tomt.

Beliggenhet

Eiendommen har en sentral beliggenhet ved Granlid ca. 1 km fra Rjukan sentrum med butikker, vinmonopol, bakeri, legesenter, apotek m.m. Fra eiendommen er det ca. 1 km til barneskole og ca. 2 km til ungdomsskole. I nærheten finner du også populære Rjukanbadet, Krossobanen som tar deg opp til Gvepseborg, Rjukan klatrepark og Hardangervidda. Litt lenger opp i dalføret ligger Vemork ned museum, krigsminnesmerker og spektakulær natur.

Det er ca. 15 minutter å kjøre opp til Gaustaområdet med store utbyggede alpinbakker, skiløyper, friareal til bruk sommer og vinter, hotell og store hytteområder med stor aktivitet og utvikling.

Alpint
Skianlegget på Gausta er kjent for å være snøsikkert og for å åpne tidlig hvert år. Det er investert stort i snøproduksjon i senere år, og destinasjonen har nå ett topp moderne skianlegg med tilbud for hele familien så vel som avansert kjøring og off piste. Skisenteret har nå 35 nedfarter og 13 heiser inkludert 2 stolheiser samt 2 parker, 2 barneområder og 4 flombelyste bakker. For snowboard og off piste er området rundt Gaustatoppen kjent som et fantastisk og særdeles utfordrende terreng. Gaustabanen transporterer besøkende helt til toppen av Gaustatoppen, og fra toppen er det mulig å stå ned flere ulike renner med varierende vanskelighetsgrad, og ikke minst å nyte utsikten på veien ned. Det jobbes aktivt for å knytte Gausta Skisenter og Gaustabanen sammen med nye bakker og heiser. Se https://gausta.com/no/gausta-skisenter/ for mer info.

Langrenn
Som komplett skidestinasjon tilbyr Gaustaområdet meget gode langrennsløyper. Området har cirka 85 km med preparerte langrennsløyper som spenner seg over alle vanskelighetsgrader fra en lett nybegynnerløype på 1 km til en skikkelig høyfjellstur på 23 km. Det er mange muligheter til å kombinere mellom løypene og forme sin egen tur.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47 37 10 31

Les mer
Portrettbilde av Christopher Lejonberg

Christopher Lejonberg

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Christopher på e-post
cl@sem-johnsen.no

Kontakt Christopher på telefon
47371031

Christopher Lejonberg har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Han har primært arbeidet med formidling av boliger under oppføring.

Christopher Lejonberg har bistått i mer enn 2 000 bolighandler, og arbeidet med store utviklinger som fritidsdestinasjonen Gausta ved Gaustatoppen, boligprosjektene Ringnes Park (Grünerløkka) og Hundsund (Fornebu) samt en rekke mindre og mellomstore boligprosjekter i Oslo og Bærum.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Mælandsgata 34 Blågården? Klikk her