Magasinparken 14, Ski Tårn R21 105

Magasinparken 14, Ski Tårn R21 105

Prisantydning 6.950.000,-
Omkostninger 20.992,-
Totalpris 6.970.992,-
P-rom 107m2
Byggeår 2022
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler/Prosjektleder

Megler: Trygve Formo Hermansen

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    5.738,-

Kort om eiendommen

Magasinparken Ski - Ny og innflyttingsklar 5-roms (3+2) med uteareal på 70,5 kvm, p-plass og heis. Praktikantdel

Beliggenhet

Magasinparken ligger kun noen få hundre meter vest for Ski sentrum som har gode handlemuligheter og urbane gleder som kino, kulturhus og hyggelige uteplasser. Her finner du også kaféer og spisesteder for enhver gane og anledning, og alltid attraktive Ski Storsenter ligger kun en kort spasertur unna. Området rundt har også et mangfold av fritidsaktiviteter for både store og små, med alt fra hesteridning, håndball, fotball til golf og teater i umiddelbar nærhet. I tillegg er området et eldorado for deg som er glad i friluftsliv enten du liker å tusle med termos i sekken langs rådyrtråkk, padle i kano i blikkstille skogsvann, fiske etter abbor eller teste sykkelformen langs milevis av skogsveier og stier.

Ski er med sine over 30 000 innbyggere et knutepunkt i Follo-regionen. Helt siden jernbanen ble anlagt i 1870-årene har det vært slik. Og i dag, 150 år senere, er det igjen jernbanen som bringer ny vekst og fremgang i regionen, når Follobanen åpner i desember 2022 og reduserer reisetiden til Oslo til kun 11 minutter - med andre ord like lang tid som det tar med trikken fra øvre Grünerløkka til Oslo S. Ski har et godt kollektivtilbud med blant annet fem togavganger i halvtimen til Oslo i rushtiden. Det går også hyppig busser til flere tettsteder i regionen.

Et godt sted å bo handler nesten like mye om hvordan det er ute, som inne. Dette har utbygger tenkt mye på, og de har lagt til rette for at det skal være både hyggelig og praktisk å bevege seg rundt på området, enten du er på vei til jobb med levering i barnehagen først, eller du skal treffe noen venner på torget for en kopp kaffe og syndig godt bakverk en lørdags formiddag.

Matrikkel

Gnr. 136 bnr. 271, andelsnr. 5 i Ski R21 Borettslag med orgnr. 927876027 i Nordre Follo kommune

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Trygve Formo Hermansen

Trygve Formo Hermansen

Eiendomsmegler/Prosjektleder

Kontakt Trygve Formo på e-post
tfh@sem-johnsen.no

Kontakt Trygve Formo på telefon
92 44 98 42

Trygve er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2007. Han har gjennom sin karriere bistått med over 1000 salg innenfor brukt- og prosjektmegling. Trygve har de siste årene i hovedsak jobbet med større nyboligprosjekter i Oslo og Akershus.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Magasinparken 14, Ski Tårn R21 105? Klikk her