MAGNUS BERGS GATE 1 (aksje)

MAGNUS BERGS GATE 1 (aksje)

Prisantydning 8.350.000,-
Omkostninger 6.900,-
Totalpris 8.491.007,-
P-rom 104m2
Byggeår 1916
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Aksje
Solgt

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Megler: Camilla Sem

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Erlend Sørlie

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.000,-
 • Fellesformue
  9.240,-
 • Fellesgjeld
  134.107,-
 • Ligningsverdi
  1.971.103,-

Kort om eiendommen

Innholdsrik, pen aksjeleil. - Gjennomgående i bygget - 2 balkonger - Ingen dok.avg. - Mulighet for garasjekjøp*

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i hjertet av Frogner. Her har man alt man skulle ønske innen umiddelbar nærhet. Frognerområdet er kjent for sin flotte arkitektur og godt bevarte preg. Koselige kafeer, restauranter, spesialforretninger og butikker ligger rett rundt hjørnet. Hjørnegården ligger i Magnus bergs gate der fremsiden vender mot Thomas Heftyes gate. Leiligheten er gjennomgående og vender mot rolig og fredelig bakgård, samt mot Magnus Bergs gate som gir en skjermet beliggenhet - Samtidig har du godt kollektivtilbud med buss og trikk nærmest utenfor døren.

Kort vei til flere grønne lunger og parker i nærområdet. Frognerparken ligger kun et par minutters gange unna, og byr på flotte tur/rekreasjonsmuligheter, samt kulturtilbud. For utvidet kollektivtilbud er Majorstuen og Nationaltheatret innen gangavstand; med tog, flytog, buss, trikk og t-bane som tar deg til alle byens knutepunkter.

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 607, aksjebrevnr. 5 i AS Magnus Bergs Gate NR 1 borettslag med orgnr. 934195043 i Oslo kommune

Adresse

MAGNUS BERGS GATE 1 (aksje)
0266 Oslo
3. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

8 350 000,- (Prisantydning)
134 107,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 484 107,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
6 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------

Meglere

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Eiendomsmegler/Advokat/Partner

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer
Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.