Malerhaugveien 32 C, leil. 3308

Malerhaugveien 32 C, leil. 3308

Prisantydning 7.950.000,-
Omkostninger 6.314,-
Totalpris 8.682.844,-
P-rom 86.2m2
Byggeår 2019
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Kort om eiendommen

Ensjø - Ny & unik 4-roms hjørneleil. med utsikt, solrikt & garasje. Frittliggende - balkong på 46 kvm. Ferdig sept 2019

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 3308! Frittliggende og solrik 4-roms hjørneleilighet under oppføring med flott utsikt og balkong på hele 46 kvm som strekker seg rundt hjørnet. Solen får du inn på balkong fra tidlig formiddag til solnedgang midtsommers. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Det medfølger garasjeplass i underliggende anlegg. Meget god intern beliggenhet i bygget med gjennomgående planløsning og vindusflater vendt mot 3 ulike himmelretninger som gir gode naturlige lysforhold. Bygget ligger i en skråning, og leiligheten oppleves som en 4. etasje. Leiligheten er varslet ferdigstilt 4. september 2019. Akonto varmtvann og fjernvarme ink. i felleskostnader.

Innvendig har leiligheten 1-stavs eikeparkett på gulv i oppholdsrom, påkostede tilvalg med bl.a elko pluss. Stuen er romslig med god plass til stuemøblement og spisestue. Det er åpen løsning mot tidsriktig kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer fra Siemens. Videre har bolig to delikate dusjbad hvorav det ene er direkte tilknyttet hovedsoverommet. De to andre soverommene egner seg godt som barnerom, gjesterom, kontor, o.l. Det er oppbevaringsplass i innvendig bod på 3 kvm, i tillegg disponerer man kjellerbod på 5 kvm. For øvrig er det plass til garderobeinnredning i entreen og soverommene.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Verdt å merke seg:
- 4-roms hjørneleilighet under oppføring.
- Frittliggende med flott utsyn.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler