Malerhaugveien 32 D, leil. 3102

Malerhaugveien 32 D, leil. 3102

Prisantydning 4.190.000,-
Omkostninger 56.314,-
Totalpris 4.644.314,-
P-rom 53m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Alexander Rieber-Mohn

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.077,-
  • Fellesgjeld
    398.000,-

Kort om eiendommen

Ensjø - Ny 3-roms hjørneleilighet med 12,6 kvm markterrasse - garasje inkl - heis - Felles takterrasse - OT 2. sept 19

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 3102! 3-roms andelsleilighet under oppføring med markterrasse på 12,6 kvm. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg som gir et sunt inneklima samt fjernvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnadene.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med en god planløsning som tilrettelegger for best mulig arealutnyttelse. Stuen blir romslig med plass til sofahjørne og spisebord. Fra stuen blir det også adkomst til markterrassen på ca 12,6 kvm. Det blir åpen løsning mot det klassiske, hvite kjøkkenet fra HTH, klargjort for hvitevarer. Videre får leiligheten et delikat flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. To soverom med plass til seng og garderobe. Plass til dobbeltseng på hovedsoverom. Leiligheten vil også disponere sportsbod på 5 kvm i kjeller.

Kort oppsummert:
- Ny 3-roms andelsleilighet under oppføring.
- Salg av kontraktsposisjon.
- Hjørneleilighet.
- Innvendig bod i leiligheten.
- Garasjeplass inkl.
- 12,6 kvm markterrasse.
- Trappefri adkomst med heis til leilighetsplan.
- Felles takterrasse med flotte sol- og utsiktsforhold.
- Balansert ventilasjon.
- Oppvarming med fjernvarme fra radiatorer.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Alexander Rieber-Mohn

Alexander Rieber-Mohn

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Alexander på e-post
arm@sem-johnsen.no

Kontakt Alexander på telefon
93 28 28 62

Alexander Rieber-Mohn er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og har vært i bransjen siden 2009. Alexander begynte sin karriere i Eie hvor han fullførte sin fullmektigperiode før han ble Eiendomsmegler og senere fagansvarlig for et av kjedens største kontorer. Fra begynnelsen av 2016 har Alexander jobbet som eiendomsmegler for Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Alexander jobber nå med nye boliger i Sem & Johnsen Prosjektmegling. Han beskrives av sine kunder som hardtarbeidende, tilgjengelig, strukturert og faglig sterk.

Les mer