Malerhaugveien 32, leil. 1407 (133-17-0086)

Malerhaugveien 32, leil. 1407 (133-17-0086)

Prisantydning 4.430.000,-
Omkostninger 6.314,-
Totalpris 4.899.314,-
P-rom 55.9m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.156,-
  • Fellesgjeld
    463.000,-

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny 3-roms i 4. etasje med vestvendt balkong, god standard og mulighet for garasje. Ferdigstilles Q3 2019.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 1407! 3-roms andelsleilighet under oppføring i 4. etasje med balkong på 8,8 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Leiligheten får en meget god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer og gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Leiligheten er ventet å stå ferdig 3. kvartal 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med god planløsning. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisestue, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir delvis åpen løsning mot moderne og flott kjøkken fra HTH som er praktisk designet i L-form. Videre får leiligheten et delikat flislagt dusjbad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet blir romslig med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning. Det andre soverommet vil få plass til seng og garderobeinnredning, og egner seg godt som gjesterom, barnerom, kontor, o.l. Begge soverommene vender inn mot gårdsrom. Leiligheten får gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod på 3,8 kvm. og sportsbod i kjeller.

Verdt å merke seg:
- Ny 3-roms andelsleilighet under oppføring.
- Salg av kontraktsposisjon.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.