Malerhaugveien 32, leil. 2103

Malerhaugveien 32, leil. 2103

Prisantydning 3.170.000,-
Omkostninger 130.568,-
Totalpris 3.619.568,-
P-rom 40.7m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny og flott 2-roms med vestvendt markterrasse, god standard og felles takterrasse. Perfekt førstegangskjøp!

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 2103! 2-roms andelsleilighet under oppføring i 1. etasje med markterrasse på 6,8 kvm som vender mot vest med fine solforhold på sen ettermiddag mot tidlig kveld. Leiligheten får en god intern beliggenhet mot gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Mulighet for å kjøpe garasjeplass i underliggende anlegg med elbil-lader. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg som gir et sunt inneklima samt fjernvarme via radiatorer som er inkludert i felleskostnadene. Leiligheten er varslet ferdigstilt 26. august. Kjøper 1 har påkostet leiligheten gjennom flere tilvalg, se spesifisering.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med en god planløsning som tilrettelegger for best mulig arealutnyttelse. Leiligheten blir gjennomgående med adkomst til leiligheten via svalgang. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisebord, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot urbant kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer. Videre får leiligheten et delikat flislagt baderom med opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Soverommet får plass til dobbeltseng med garderobeplass på begge sider av sengen. Leiligheten vil også disponere bodareal på 8 kvm i kjeller, enten fordelt på to boder eller 1 stor bod.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler