Malerhaugveien 32, leil. 2507 (133-17-0132)

Malerhaugveien 32, leil. 2507 (133-17-0132)

Prisantydning 4.480.000,-
Omkostninger 6.314,-
Totalpris 4.940.314,-
P-rom 57.4m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    3.096,-
  • Fellesgjeld
    454.000,-

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny 3-roms i 5. etasje med vestvendt balkong, god standard og mulighet for garasje. Ferdigstilles Q3 2019.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 2507! 3-roms andelsleilighet under oppføring i 5. etasje med balkong på 9,5 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Det er mulighet for å kjøpe garasjeplass av utbygger i underliggende garasjeanlegg. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Leiligheten får en meget god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer og gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Leiligheten er ventet å stå ferdig i tidsperioden 12. august - 06. september 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som lys og luftig med gjennomgående planløsning. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisestue, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot moderne kjøkken fra HTH, klargjort for hvitevarer. Videre får leiligheten et delikat flislagt dusjbad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet blir romslig med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning. Fra hovedsoverommet er det inngang til walk-in-garderobe/bod. Det andre soverommet vil få plass til enkelseng og garderobeinnredning, og egner seg godt som gjesterom, barnerom, kontor, o.l. Leiligheten får gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod og sportsbod i kjeller.

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.