Malerhaugveien 32, leil. 3104

Malerhaugveien 32, leil. 3104

Prisantydning 4.275.000,-
Omkostninger 56.314,-
Totalpris 4.746.314,-
P-rom 51m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Kort om eiendommen

ENSJØ - Ny 3-roms med vestvendt balkong på 11 kvm, god standard og mulighet for garasje. God intern beliggenhet.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 3104! 3-roms andelsleilighet under oppføring i 1. etasje med vestvendt balkong på 11 kvm med fine solforhold på ettermiddag- og kveldstid midtsommers. Leiligheten ligger i en skråning og oppleves derfor som en 2. etasje. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Leiligheten får en god intern beliggenhet mot friareale. Leiligheten er ventet å stå ferdig ca. 19. august - 13. september 2019.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med god planløsning. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisestue, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot moderne og hvitt kjøkken fra HTH som er praktisk designet i L-form. Videre får leiligheten et delikat flislagt dusjbad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet blir romslig med plass til dobbeltseng og garderobeinnredning. Det andre soverommet vil få plass til enkeltseng og garderobeinnredning, og egner seg godt som gjesterom, barnerom, kontor, o.l. Fra soverom 2 er det direkte adkomst til innvendig bod på 3 kvm, i tillegg disponerer leiligheten sportsbod i kjeller på 5 kvm.

Verdt å merke seg:
- Ny 3-roms andelsleilighet under oppføring.
- Salg av kontraktsposisjon.
- God intern beliggenhet i 1. etasje mot friområde.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler