Malerhaugveien 32, leil. 3202

Malerhaugveien 32, leil. 3202

Prisantydning 4.214.000,-
Omkostninger 56.314,-
Totalpris 4.699.314,-
P-rom 53.6m2
Byggeår 2019
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag

Kort om eiendommen

Ensjø - Ny 3-roms hjørneleilighet med stor balkong, god standard og mulighet for kjøp av garasje - Felles takterrasse.

Høydepunkter

Velkommen til Ensjøhøyden leilighet 3202! 3-roms hjørneleilighet under oppføring i 2. etasje med stor østvendt balkong på 12 kvm med god plass til sittegrupper og grill. Mulighet for kjøp av garasjeplass av utbygger. Det vil bli felles takterrasser som beboerne kan benytte seg av, hvor man kan nyte soloppgang til solnedgang samt flott utsikt over Oslo. Bygget får trappefri adkomst via heis til leilighetsplan. Leiligheten får en meget god intern beliggenhet med utsyn mot fellesarealer og gårdsrom som vil bli pent parkmessig opparbeidet. Leiligheten er varslet ferdigstilt 3. september.

Om du ser etter utleieobjekt, ønsker utbygger å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden han er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jfr. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Innvendig vil leiligheten fremstå som arealeffektiv med god planløsning. Stuen blir romslig med plass til stuemøblement og spisestue, i tillegg til balkongen som på sommerstid vil fungere som en ekstra stue til boligen. Det blir åpen løsning mot moderne og flott kjøkken fra HTH som er praktisk designet i L-form. Videre får leiligheten et delikat flislagt dusjbad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Hovedsoverommet får plass til dobbeltseng og garderobeinnredning. Det andre soverommet vil få plass til enkeltseng og garderobeinnredning, og egner seg godt som gjesterom, barnerom, kontor, o.l. Begge soverommene vender inn mot gårdsrom. Leiligheten får gode oppbevaringsmuligheter i innvendig bod på 3 kvm og sportsbod i kjeller på 5 kvm.

Verdt å merke seg:
- Ny 3-roms andelsleilighet under oppføring.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler