Maridalsveien 39 A

Maridalsveien 39 A

Prisantydning 3.800.000,-
Omkostninger 107.442,-
Totalpris 3.943.802,-
P-rom 49m2
Byggeår 1898
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Torsdag 9. juli
  Kl. 17.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Trond Larsen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Megler: Trond Larsen

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.459,-
 • Fellesgjeld
  36.360,-
 • Ligningsverdi
  902.700,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Sjarmerende og romslig 2(3)-roms selveier | Urban og attraktiv beliggenhet | Mulighet for 2 soverom | Felles terrasse

Høydepunkter

En romslig 2(3)-roms selveier med en gjennomgående planløsning. Leiligheten ligger fint til i byggets 4. etasje, med hyggelig utsyn over parkområde, trær og fontene. Leiligheten kan moderniseres/tilpasses ved behov, og andre har både flyttet kjøkken ut i stuen og dermed fått etablert 2 soverom, og utvidet badet. Samtidig fungerer leiligheten utmerket slik den fremstår i dag.

- Romslig 2(3)-roms leilighet i 4. etasje
- Varmtvann inkl. i felleskostnadene
- Antatt mulighet for 2 soverom (må undersøkes nærmere)
- Tilgang til felles terrasse
- Fellesvaskeri i kjeller
- Bod på ca. 4 kvm

Meget hyggelig beliggenhet med parkområde, restauranter, kaféer og Vinmonopol rett utenfor døren - et attraktivt boområde på Alexander Kiellands plass mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv og urban beliggenhet på Alexander Kiellands plass. Rett utenfor leiligheten finner du friområder, restauranter, turmuligheter og ellers det meste av hva Oslo kan tilby av servicefasiliteter. Alexander Kiellands plass er et pulserende knutepunkt mellom St. Hanshaugen, Sagene, Ila og Grünerløkka. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet. I nærområdet finner man flere hyggelige spisesteder og kaféer med uteservering.

Rett ved leiligheten finner du Kiellands Hus Senter hvor det finnes en rekke butikker med blant annet Coop, apotek og vinmonopol. Rema 1000 og søndagsåpen Joker har du også i umiddelbar nærhet.

I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, kan man velge å bevege seg vestover mot St. Hanshaugen som byr på flere spennende forretninger og hyggelig parkliv.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.