Meltzers gate 16 A

Meltzers gate 16 A

Prisantydning 3.690.000,-
Omkostninger 124.292,-
Totalpris 3.819.677,-
P-rom 55m2
Byggeår 1899
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.556,-
 • Fellesformue
  24.117,-
 • Fellesgjeld
  5.385,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Frogner - Gjennomgående, klassisk 2-roms rehabiliteringsprosjekt i hjertet av Frogner - Peis, beboerparkering og attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

- Fantastisk mulighet for å skape ditt drømmehjem.
- Særdeles attraktiv beliggenhet, midt i smørøyet på Frogner
- Mulighet for å lage 2 soverom.
- Beliggende rolig til i 3.etasje
- Lave felleskostnader
- Soverom (evt. begge) mot rolig bakgård
- Gjennomgående leilighet med lys fra to sider.
- 2 romslige boder for oppbevaring

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og rolig boligområde på Frogner. Beliggenheten ansees som noe av det ypperste, med gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Det er holdeplass for buss og trikk rett utenfor døren, og i umiddelbar nærhet ligger både Skovveien, Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Bygdøy allé og Solli Plass. Området Briskeby er Frogners "hjerte", et pulserende og vakkert område med herskapelige bygårder, spennende nisjebutikker, gode restauranter og kafeer og kaffebarer på hvert hjørne.

Ved Riddervolds Plass ligger byens beste kaffebar, og på samme sted finner vi konditori, anerkjent frisør og delikatessebutikken Fläneur Food. Ingenting er hyggeligere enn en enkel "Fransk" frokost hos Åpent bakeri i Inkognito terrasse, et sjarmerende bakeri med uteservering under blomstrende trær. På sjarmerende Vestkanttoget er det yrende liv hver lørdag, med torghandel og basarer - er du på jakt etter noe spesielt og kanskje et gammelt klenodium, da er dette stedet! Leiligheten har også nærhet til gode rekreasjonsmuligheter i Slottsparken, Uranienborgparken og flotte Frognerparken - sistnevnte med skulpturanlegget Vigelandsparken og populære Frognerbadet. Frogner stadion byr på skøytebane vinterstid og fotballbane på sommeren.

For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene på Bygdøy med bademuligheter og maritime fasiliteter.

Meglere