Meltzers gate 16 A

Meltzers gate 16 A

Prisantydning 3.690.000,-
Omkostninger 124.292,-
Totalpris 3.819.677,-
P-rom 55m2
Byggeår 1899
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Kristian Ask

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Kristian Ask

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Henning Huse

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.556,-
 • Fellesformue
  24.117,-
 • Fellesgjeld
  5.385,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Frogner - Gjennomgående, klassisk 2-roms rehabiliteringsprosjekt i hjertet av Frogner - Peis, beboerparkering og attraktiv beliggenhet.

Høydepunkter

- Fantastisk mulighet for å skape ditt drømmehjem.
- Særdeles attraktiv beliggenhet, midt i smørøyet på Frogner
- Mulighet for å lage 2 soverom.
- Beliggende rolig til i 3.etasje
- Lave felleskostnader
- Soverom (evt. begge) mot rolig bakgård
- Gjennomgående leilighet med lys fra to sider.
- 2 romslige boder for oppbevaring

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et svært attraktivt og rolig boligområde på Frogner. Beliggenheten ansees som noe av det ypperste, med gangavstand til hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter. Det er holdeplass for buss og trikk rett utenfor døren, og i umiddelbar nærhet ligger både Skovveien, Bogstadveien, Hegdehaugsveien, Bygdøy allé og Solli Plass. Området Briskeby er Frogners "hjerte", et pulserende og vakkert område med herskapelige bygårder, spennende nisjebutikker, gode restauranter og kafeer og kaffebarer på hvert hjørne.

Ved Riddervolds Plass ligger byens beste kaffebar, og på samme sted finner vi konditori, anerkjent frisør og delikatessebutikken Fläneur Food. Ingenting er hyggeligere enn en enkel "Fransk" frokost hos Åpent bakeri i Inkognito terrasse, et sjarmerende bakeri med uteservering under blomstrende trær. På sjarmerende Vestkanttoget er det yrende liv hver lørdag, med torghandel og basarer - er du på jakt etter noe spesielt og kanskje et gammelt klenodium, da er dette stedet! Leiligheten har også nærhet til gode rekreasjonsmuligheter i Slottsparken, Uranienborgparken og flotte Frognerparken - sistnevnte med skulpturanlegget Vigelandsparken og populære Frognerbadet. Frogner stadion byr på skøytebane vinterstid og fotballbane på sommeren.

For hyggelige søndagsturer anbefales turområdene på Bygdøy med bademuligheter og maritime fasiliteter.

Meglere

Portrettbilde av Henning Huse

Henning Huse

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Henning på e-post
huse@sem-johnsen.no

Kontakt Henning på telefon
45 51 97 50

Henning er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i juni 2015, og startet sin karrière som backoffice gjennom studietiden hos Krogsveen på Tjuvholmen. Deretter ble han eiendomsmegler og partner hos Nordvik & Partners på Frogner. Gjennom sin karrière har han bistått i over 500 boligsalg, hvorav hovedandelen er bruktboliger i selskapets primærområder samt prosjekterte boliger under oppføring.

Henning har i over fem år arbeidet med egen portefølje og som co-megler for en av selskapets mest omsettende meglere i høyprissegmentet, Jan Fredrik Bonde. Sammen utgjør de et team med bred erfaring, kompetanse, profesjonalitet, stor kontaktflate og diskresjon.

Henning er partner og eiendomsmegler i Sem & Johnsen, og sitter til daglig ved kontoret i Vika. Han blir beskrevet som en lojal, tillitvekkende og tilgjengelig eiendomsmegler.

Les mer