MESSEPROMENADEN 3

MESSEPROMENADEN 3

Prisantydning 3.950.000,-
Omkostninger 111.572,-
Totalpris 4.061.572,-
P-rom 41m2
Byggeår 2006
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.272,-
 • Fellesformue
  13.365,-
 • Ligningsverdi
  973.393,-
 • Energimerke
  C – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Velholdt 2-roms selveier med balkong - heis - v.v./fyring inkl. - sentral og attraktiv beliggenhet - felles takterrasser

Beliggenhet

Meget representativt og attraktivt boligkompleks med fin beliggenhet på Sjølyst - rett ved Frognerkilen og Bygdøy. Svært attraktiv og hyggelig beliggenhet i et spennende område i stor vekst på Skøyen - hvor det bl.a. er planlagt ny T-banestasjon ved togstasjonen. Svært aktivt miljø med alt av butikker og servicetilbud. Offentlig kommunikasjon med buss og trikk i umiddelbar nærhet, samt kort vei til flytoget og øvrige togforbindelser på Skøyen stasjon.

Kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet. I Karenslyst allé vil du finne alle fasiliteter du kan tenke deg bl.a. 50 butikker, helsestudioer (SATS og Elixia), diverse restauranter og handlesentre. Det er også kort vei til Frognerparken med gode tur- og rekreasjonsmuligheter - sommer som vinter. Beliggenheten er meget urban med alt det byr på av goder, her har man også Frognerkilen og de flotte turstiene langs Frognerstranda like i nærheten. Videre er det bilfri gangvei til Bygdøy med idyllisk turterreng/sykkelstier og fine bademuligheter sommerstid. Ferd idrettsbane ligger rett over veien.

Matrikkel

Gnr.3 Bnr.642 Snr.55 Orgnr.990507589 i Oslo kommune

Adresse

MESSEPROMENADEN 3
0279 Oslo
5. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
97 500,- (Dokumentavgift)
5 750,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer