Messepromenaden 3

Messepromenaden 3

Prisantydning 4.080.000,-
Omkostninger 111.792,-
Totalpris 4.191.792,-
P-rom 41m2
Byggeår 2006
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.573,-
 • Fellesformue
  13.365,-
 • Ligningsverdi
  768.977,-
 • Energimerke
  D – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Ny pris! Velholdt 2-roms med balkong - heis - v.v./fyring inkl. - sentral & attraktiv beliggenhet - felles takterr.

Beliggenhet

Meget representativt og attraktivt boligkompleks med fin beliggenhet på Sjølyst - rett ved Frognerkilen og Bygdøy. Svært attraktiv og hyggelig beliggenhet i et spennende område i stor vekst på Skøyen - hvor det bl.a. er planlagt ny T-banestasjon ved togstasjonen. Svært aktivt miljø med alt av butikker og servicetilbud. Offentlig kommunikasjon med buss og trikk i umiddelbar nærhet, samt kort vei til flytoget og øvrige togforbindelser på Skøyen stasjon.

Kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet. I Karenslyst allé vil du finne alle fasiliteter du kan tenke deg bl.a. 50 butikker, helsestudioer (SATS og Elixia), diverse restauranter og handlesentre. Det er også kort vei til Frognerparken med gode tur- og rekreasjonsmuligheter - sommer som vinter. Beliggenheten er meget urban med alt det byr på av goder, her har man også Frognerkilen og de flotte turstiene langs Frognerstranda like i nærheten. Videre er det bilfri gangvei til Bygdøy med idyllisk turterreng/sykkelstier og fine bademuligheter sommerstid. Ferd idrettsbane ligger rett over veien.

Matrikkel

Gnr. 3 bnr. 642 snr. 33 orgnr. 990507589 i Oslo kommune

Adresse

Messepromenaden 3
0279 Oslo
3. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

4 080 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
100 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer