Michelets vei 17 B

Michelets vei 17 B

Prisantydning 2.990.000,-
Omkostninger 92.672,-
Totalpris 3.430.814,-
P-rom 66m2
Byggeår 1956
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.500,-
 • Fellesformue
  62.387,-
 • Fellesgjeld
  348.142,-
 • Ligningsverdi
  799.325,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

FORNEBU/LYSAKER - 3-roms oppussingsobjekt med balkong og parkering. Gode solforhold. Nyoppussede fasader/balkonger. Bra utleieobjekt.

Høydepunkter

- Nyoppussede fasader og balkonger.
- Vedtatt å legge lokk over E18 forbi sameiet.
- Parkeringsplass.
- Solrik balkong.
- Trivelig bomiljø.
- Godt utleieobjekt.
- Separat kjøkken.
- Veldrevet sameie.
- Nye rør (2014).
- Dørcalling.
- Fiber.
- Selger er et AS, og regelen om korteste akseptfrist på bud kl 12 etter siste visning gjelder ikke.
- Se sameiets hjemmeside: www.fornebukollen.no

Beliggenhet

Solrikt beliggende i attraktivt og veletablert boligområde på Fornebu/Lysaker. Boligen har en fin beliggenhet med nærhet til fjorden, turstier, kyststi, bademuligheter og båthavn. Også et godt fritidstilbud med idrettsanlegg og treningssentre i nærområdet. Hundsundanlegget med kunstgressbane og svømmehall, samt kjøpesenter på Fornebu Senter og CC-vest med alle typer forretninger og servicetilbud er attraktive fasiliteter i nærområdet. Det er kun noen minutters gange til bussholdeplass med avganger både til Oslo og Sandvika. Lysaker stasjon er et knutepunkt for buss/tog/flytog, og ligger like ved. Det tar ca. 5 minutter med bil til kjøpesenteret på Fornebu og 15 min. til Sandvika/Oslo sentrum.

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 4 500 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Innhold

En innholdsrik og arealeffektiv leilighet med gode solforhold. Leiligheten er gjennomgående med lys fra to sider, primærrom utgjør 66 kvm og inneholder følgende:

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer