MICHELETS VEI 28

MICHELETS VEI 28

Prisantydning 4.800.000,-
Omkostninger 136.937,-
Totalpris 5.010.208,-
P-rom 76m2
Byggeår 1957
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Thomas Koren

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  4.425,-
 • Fellesformue
  42.276,-
 • Fellesgjeld
  73.271,-
 • Ligningsverdi
  985.807,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys og påkostet 3-roms endeleilighet m/balkong og flott utsikt. Garasje skal oppføres. Sjønært og rolig område. Sentralt

Høydepunkter

- Lys og tidsmessig 3-roms eierseksjon
- Sydvendt balkong
- Hjørneleilighet
- Kjøkken fra 2016
- Bad pusset opp i 2014
- Utsikt mot Holtekilen og Fornebulandet
- Nærhet til sjøen og byen
- Flotte turstier i nærområdet
- Stille og rolig beliggenhet
- Leiligheten vil få ny garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg i 2020/21.

Beliggenhet

Idyllisk og rolig beliggenhet, i sjønære omgivelser innerst i Holtekilen, mellom Lysaker, Fornebu -og Strand.
Hyggelig endeleilighet med god intern beliggenhet, i enden av blokken. God høyde og utsikt siden blokken ligger på et høydedrag.

Her bor du i umiddelbar nærhet til sjøen. Start dagen med en løpetur på de utallige turveiene, et morgenbad eller en tur i kajakken. Naturskjønne rekreasjonsområder langs kilen, på Fornebulandet med bl.a. Nansenparken og Storøyodden eller langs vannet og ut mot Høvik. Hyggelig promende langs kilen knytter deg til turveinett på Fornebulandet.

Nærområdet byr på flere idrettsanlegg med bl.a. kort vei til Hundsund grendesenter med utendørs fotballbaner, isbaner, idrettshall, svømmehall, barnehage og ungdomsskole. På Fornebu finner du innendørs golf senter med driving range og golfsimulator m.m.

Dagligvareforretning i Oksenøyveien (gangavstand og søndagsåpent) ligger ca. 300 meter unna, eller Kiwi på Fornebuporten innen ca. 10 minutters gange. For et bredere servicetilbud ligger det nye kjøpesenteret Fornebu S med diverse butikker herunder dagligvareforretninger, klesbutikker, hyggelige spisesteder og treningssenteret Sats/Elixia en kort sykkel-/kjøretur unna.

Nærmeste bussholdeplass er i Oksenøyveien, ca. 5 min gange fra boligen med hyppige avganger. Bussen stopper ved Lysaker Stasjon med tog, flytog og flere busslinjer.

Megler

Portrettbilde av Thomas Koren

Thomas Koren

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Thomas på e-post
tk@sem-johnsen.no

Kontakt Thomas på telefon
45 00 46 64

Thomas Koren har jobbet som eiendomsmegler siden 2006, og har lang erfaring med både brukte og prosjekterte boligsalg.
Ekspertområdene til Koren er i hovedsak Oslo og Bærum.

Koren har fokus på en grundig, metodisk eiendomsmegling som sikrer økt sannsynlighet for raskere salg og bedre salgspris. Han er entusiastisk til jobben og meget tilgjengelig for kunden. Oppfølgning er en av hans gode styrker, sammen med det å være tydelig og positiv gjennom hele salgsprosessen.

Thomas Koren har har et meget bredt kontaktnettverk av interessenter, samt en stor kundeportefølje bestående av fornøyde kunder.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.