Mogens Thorsens gate 4 A

Mogens Thorsens gate 4 A

Prisantydning 9.500.000,-
Omkostninger 244.122,-
Totalpris 9.744.122,-
P-rom 99m2
Byggeår 1931
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Megler: Camilla Sem

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    2.642,-
  • Fellesformue
    10.712,-
  • Ligningsverdi
    1.944.668,-

Kort om eiendommen

FROGNER - Toppleilighet med stor, solrik terrasse - En stille oase midt i byen - Peis - P-plass på gårdsplass

Høydepunkter

Lys toppleilighet med stor, solrik terrasse på ca. 10 kvm mot syd. Leiligheten ligger høyt og fritt på toppen på et hjørne. En grønn lunge omgitt av store, gamle trær. Særdeles stille, men samtidig svært sentralt

Mulighet for leie av parkeringsplass på sameiets tomt (sameiet har like mange p-plasser som det er leiligheter i bygget).

4. boligetasje (5. etasje fra inngangen) som inneholder entré, 2 hyggelige stuer hvorav 1 med peis, spisestue/kjøkken, 2 fine soverom, dusjbad, wc og vaskerom. Seksjonen disponerer i tillegg en ekstern bod på ca. 5 kvm i 4. boligetasje (vegg-i-vegg med leiligheten), samt en bod på ca. 1,7 kvm i sokkeletasjen/inngangsplan.

Leiligheten ble pusset opp/oppgradert av tidligere eier i 2006 inkludert ny kjøkkeninnredning og oppgradert bad. Siden eierskifte i 2010 er vinduene skiftet (2011/2012) og toalettrommet oppgradert (2012) inkl. nytt vegghengt toalett. Terrassen ble rehabilitert i 2018 inkludert ny membran, nye gulvfliser og nytt toppbeslag på rekkverket (utbedret grunnet tidligere lekkasje). Det ene soverommet ble malt i 2018. I 2018 ble det også foretatt en oppgradering av kjøkkenet, med ny kjøkkenbenk med kjøleskapsskuffer, ny komfyr og ny induksjonstopp.

Det ble utført rørfornying for felles rør i 2019 (avløpsrør). Andel kostnad for denne seksjonen (seksjon 13) er innbetalt.

Beliggenhet

Meget attraktiv og flott beliggenhet i en av Oslos mest eksklusive gater. En grønn lunge omgitt av store, gamle trær. Tilbaketrukket og særdeles stille beliggenhet, men samtidig med nærhet til "alt". Leiligheten ligger høyt og fritt på toppen på et hjørne med stor, solfylt terrasse på 10 kvm mot syd.

Mogens Thorsens gate er enveiskjørt uten mye gjennomgangstrafikk.

Megler

Portrettbilde av Camilla Sem

Camilla Sem

Partner / Advokat / Eiendomsmegler

Kontakt Camilla på e-post
camilla.sem@sem-johnsen.no

Kontakt Camilla på telefon
90 02 76 93

Camilla Sem er en av grunnleggerne av Sem & Johnsen Eiendomsmegling, og har siden 1977 arbeidet som megler i foretaket. Frem til sammenslåingen med franchisetakerne i 2014 hadde hun også personal- og driftsansvar.

Sem er utdannet advokat, og har en omfattende og aktiv portefølje i selskapets geografiske hovedsegment. Hun er blant de mest omsettende meglerne i Sem & Johnsen, og har et høyt aktivitets- og omsetningsnivå.

Les mer