Torjusbakken 11

Torjusbakken 11

Nøkkelinfo

 • Pris
  12.920.000,-
 • Totalpris
  12.920.000,-
 • Fellesutgifter
  30,- – 36,-
 • Bruksareal
  128m2
 • Primærrom
  128m2
 • Tomteareal
  2194m2
 • Soverom
  3
 • Etasje
  2
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eierform
  Eierseksjon

Utvikler

Torjusbakken 11 AS

Prospekt

Daniel Bjorn

Daniel Bjørn

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Daniel Bjørn

Kort om eiendommen

MONTEBELLO - Torjusbakken Nr. Elleve - eksklusiv prosjektert villaleilighet - flott utsikt - heis - garasje

Høydepunkter

La bella vita
Bor du på Montebello, bor du godt. Bor du på toppen av Torjusbakken, bor du enda bedre. Høyt og fritt beliggende med utsikt over hovedstaden og fjorden, kan du puste ut på terrassen eller trekke inn foran den lune peisen om det er litt hustrig ute. Og skulle du føle deg sporty, er Husebyskogen nærmeste nabo.

- 4 leiligheter solgt (3A, 2A, 3B og 2B)
- Eksklusivt og moderne leilighetsprosjekt tegnet av prisbelønnede Jensen & Skodvin Arkitekter
- Gjennomgående høy kvalitet både på arkitektur, planløsninger og materialvalg både utvendig/innvendig
- Romslige terrasser/hage
- Panoramautsikt
- Felles garasjeanlegg med heis til hver etasje
- Romslige leiligheter med gjennomtenkte planløsninger og muligheter for individuell tilpasning
- Interiørarkitekt (Metropolis Interiørarkitekter) har bistått med gjennomtenkte løsninger av materialvalg i fellesarealer og standardleveransen til leilighetene
- Kjøkken fra Kvänum - gasspeis fra peisselskapet og listen fortsetter med høy kvalitet på alle materialer
- 10 timer med Metropolis Interiørarkitekter inkludert i kjøpspris

Leilighetene selges med fastpris etter "først til mølla" prinsippet. Kontakt megler for avtale om tomtevising eller møte for gjennomgang av prosjektet.

Antatt overtagelse er 4. kvartal 2018. Dette under forutsetning av byggestart 3. eller 4. kvartal kvartal 2017. Ved senere byggestart endres overtagelsestidspunkt tilsvarende.

Beliggenhet

Bello Montebello
Det er noe eget med Montebello. Bare navnet i seg selv signaliserer at dette er et unikt sted i et land hvor det virker som annethvert stedsnavn ender på -dal eller -vik.

Navnet Montebello kommer ikke, som man kanskje skulle tro, fra entusiastiske italiafarere i forrige århundre, men fra en løkkeeiendom som ble skilt ut fra Huseby Gård i 1829. Siden den gang har området vært et attraktivt sted å bofor folk med orden på økonomien.

Mer om eiendommen

Montebello ligger vakkert til på livets solside fire stoppesteder fra Majorstuaen stasjon. Med hovedstaden og Oslofjorden som glitrende blikkfang i sør og med Husebyskogen i ryggen bor du virkelig på et sted det er grunn til å misunne deg. Derfor tar ikke montebellerne det så tungt at den legendariske Trond Kirkvaagkarakteren Jacob Winche-Lanche hadde det moro med velforeningens små og store bekymringer. At noen har det litt moro med hvor hyggelig og fredelig det er her, får vi tåle, tenker montebelleren, vel vitende om hvor heldige de er som bor her.

For heldig er du om du bor her. Diskré tilbaketrukket mellom Ullernchausseen og Husebyskogen, ligger området som en oase av ro og forstand kun ti minutter fra Oslo sentrum.

Montebello er like fint uansett årstid. Om sommeren, når varm vind suser forførerisk i trekronene om kveldene og mumlende samtaler høres på terrasser og bak myke hekker, er det som om tilværelsen trekker et lettelsens sukk når du kommer hit.

Leilighet A2 - 128 kvm BRA
Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve

Når høsten kommer og farger Husebyskogen i oker og rødt, er det deilig å gå seg en tur i skogen eller langs Mærrabekken og videre opp i Nordmarka. Vinteren er også et vakkert skue herfra når den altfor korte dagen går over i natt og den bleke vintersolen farger skyene blodrøde over fjorden. Og våren … den er like fantastisk hvert år.

I det store og det hele lever Montebello opp til navnet sitt, både i bokstavelig og overført betydning. Her har du alle muligheter til å leve et godt liv i et område som er både tilbaketrukket og sentralt samtidig. I Torjusbakken 11 kan du se frem til et liv med det beste av Montebello. Med store vindusflater og gode uteplasser kan du nyte utsikten i fulle drag og den gjennomtenkte arkitekturen gir deg en bolig med god energi og koselig atmosfære. Materialer og tekniske løsninger er av høyeste kvalitet, og du kan også påvirke interiørvalgene for å få det slik du vil ha det.

Garantier

Boligene selges i henhold til bustadoppføringslova §12, og selger plikter å stille bankgaranti så snart forbehold er opphevet på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligen til kjøper.
Selger skal stille garanti så snart forbehold er hevet. Blir ikke dette gjort, kan kjøper gi selger et skriftlig varsel med en frist på minst ti virkedager til å rette forholdet. Har selger heller ikke innen denne fristen dokumentert at det er stilt garanti i samsvar med Bufl § 12, har forbrukeren rett til å heve avtalen.
Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter. Hvor store kostnadene blir, vil blant annet avhenge av hvilke ytelser sameiet rekvirerer og utviklingen av markedsprisen for disse ytelsene.

Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve
Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve

Basert på ordinær drift vil felleskostnadene beløpe seg til ca. kr 30 til kr 36,- pr. kvm BRA/mnd.

Fellesutgiftene skal dekke blant annet felles forsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel, drift, vedlikehold og renhold av fellesarealer/ utomhusarealer (vaktmester/ gartner). Endelig fastsettelse av første års driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas på
sameiets konstituerende generalforsamling.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt. Eiendomssjatten er ikke fastsatt for leilighetene i prosjektet. Det gjøres oppmerksom på at satsen for eiendomsskatt blir fastsatt årlig av bystyret. Eiendomsskatten vil derfor kunne variere fra år til år. Det gjøres spesielt oppmerksom på eiendomsskatten vil være
høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve
Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve

Innhold

Oppgrader hverdagen med et hjem som vender mot alle himmelretninger, der du har utsikt fra øst til vest, og der solen følger deg gjennom dagen. Skreddersy ditt eget rede med interiørarkitekt inkludert i prisen - eller flytt rett inn i nøkkelferdig bolig med utsøkt materialvalg fra topp til tå.
Dette er det du kan kalle et nisjeprosjekt.

Det handler om detaljene
God is in the details, heter det - og i så fall ligger vi godt an her i Torjusbakken 11. Med respekt for hvert eneste fag, fra arkitekt til rørlegger, har vi gitt våre samarbeidspartnere frihet til å velge fra øverste hylle - noe du vil merke med en gang

Her finner du løsninger du må se langt etter andre steder. I finishen på kantsteinen utenfor, i det lille lekre skiltet på postkassen og i den nøye tilpassede minimale bredden på fugene mellom de lekre badeflisene.

Velkommen inn i boligen, og snu deg med én gang mot sør. Vær så god - panoramautsikten er din, året rundt. Hver eneste dag vil landskapet utenfor vinduene forandre seg og gi deg noe nytt og vakkert å se på. Snart oppdager du også at de integrerte hvitevarene er fra Miele - og gasspeisen på sørfasaden kommer du garantert til å la blikket hvile på hver eneste vinterkveld. Men det du ikke ser, er også viktig - at alle gulv har en behagelig temperatur av vannbåren varme.

På (begge) badene finner du armaturen Rain dance fra Grohe, sammen med håndplukkede fliser og mosaikk i dusjsonen. Innredningen heter Aspen og står i vakker, mørk kontrast til fliser og blanke kraner.

Men det er ikke bare innendørs du kommer til å oppleve forskjell. Ser du bildene av fasaden? Her er det brukt en type bekledningstegl som du kanskje har sett i Danmark, men neppe her til lands.

Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve
Montebello - Torjusbakken Nr. Elleve

Den vakre teglsteinen fremstår med en skarp og stilren silhuett i terrenget - en fasade noen vil bli glad for å se når de kommer kjørende fra jobb, eller ruslende fra skolen.

Og endelig: For deg som ikke lenger har høytrykksspyling og beising som hovedinteresse, er det greit å vite at du ikke trenger å bekymre deg for vedlikehold av tak og vegger på samme måte som en vanlig huseier. Bekledningsteglsteinen har lang levetid og krever svært lite vedlikehold, og gulvet på de
store terrassene er av kompositt og har også lang levetid - noe som for deg betyr tid til avslapping og rekreasjon - to fine ord for det du aller best liker å gjøre når du er hjemme.

Om det er å nyte utsikten mens du damper blåskjell i hvitvin på kjøkkenet, eller å løpe en tur med hunden i Husebyskogen, er opp til deg.

Tilvalg og endringer

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, og betales sammen med resterende kjøpesum senest 1 uke innen overtagelse.. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalgbrosjyren må
på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift.

Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpetilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger.
Konferer megler for nærmere informasjon. Alle kostnader forbundet med tilvalg skal være innbetalt før overtagelse.

Tomt

Fellestomt: 2194 kvm.
Tomtearealet vil bli seksjonert som felles eiet. Markterrasse/hage for leilighetene i 1. etg. vil vurderes lagt til som tilleggsareal i seksjoneringen evnt. som fellesareal med eksklusiv bruksrett for leilighetene i 1.etg.

Parkering

Det medfølger 1 garasjeplass pr leilighet. Mulighet for kjøp av ekstra plass.

Oppvarming

Leilighetene varmes opp med vannbåren varme i gulvene.

Våtrom leveres med elektrisk, termostatstyrt gulvvarme. Det leveres felles berederanlegg plassert i kjeller med vannmåler for varmtvann til hver bruker. Boder i kjeller er
uoppvarmet. Til oppvarming blir det vannbåren varme fra varmepumpe. Gasspeis av type Vision line Superior 650f. Felles nedgravd gasstank.

Sameiet

Eierseksjonen vil tilhøre et sameie som også omfatter garasjeanlegg. Seksjonsnummer og eierbrøk bestemmes i forbindelse med seksjoneringen. Sameiet vil ivareta forvaltning av fellesarealer innenfor eiendommen. Selger forbeholder seg retten til å organisere og fordele parkering og sportsboder på den måten som for selger anses mest hensiktsmessig, for eksempel som en del av sameiets fellesareal med dertil tilhørende bruksretter eller seksjonert som tilleggsareal til den enkelte seksjon. Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Forsikring

Det vil, i en tidsbegrenset periode, være anledning til å gjøre tilvalg til boligene. Adgang til tilvalg er oppad begrenset til 15 % av kjøpesum og innenfor et definert utvalg i henhold til bustadoppføringslova § 9. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Eventuelle tilvalgsbestillinger innbetales til meglers klientkonto, og betales sammen med resterende kjøpesum senest 1 uke innen overtagelse.. Endringer ut over de som fremkommer i tilvalgbrosjyren må
på fritt grunnlag vurderes av selger, entreprenør og dennes underleverandører. Det kan ikke påregnes at andre endringer kan foretas og de kan uansett ikke utføres om de er i strid med rammetillatelse eller vil kunne medføre forsinkelse i prosjektets fremdrift. Typiske endringer som ikke tillates er endring av fasade, vindusform og plassering av vann og avløp. Inngås kjøpsavtale etter igangsetting av prosjektet, må interessent/kjøper være kjent med og akseptere at frister for tilvalg og endringer kan være utgått. Det må da tas forbehold i kjøpetilbudet dersom interessent/kjøper har ønske om tilvalg/endring som denne mener skal være mulig å få levert av selger.
Konferer megler for nærmere informasjon. Alle kostnader forbundet med tilvalg skal være innbetalt før overtagelse.

Megler

Daniel Bjorn
Portrettbilde av Daniel Bjørn

Daniel Bjørn

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Daniel på e-post
db@sem-johnsen.no

Kontakt Daniel på telefon
92 69 50 90

Daniel Bjørn har totalt 14 års erfaring fra eiendomsbransjen, og mer enn 10 år som megler for egen portefølje på Oslo Vest (hovedsakelig i Ullern og Vestre Aker Bydel).
Bjørn har også 3 års erfaring som næringsmegler og har gjennom dette utviklet kompetanse og erfaring til også å håndtere prosesser som avviker fra standard salgsprosesser. I tillegg er prosjektsalg/prosjektmegling et fokusområde for Bjørn.

Kvaliteter som kjennetegner Bjørn som megler er punktlighet, proaktivitet og et sterkt engasjement for å skape trygghet for partene i eiendomshandelen.

Les mer