Montebelloveien 14

Montebelloveien 14

Prisantydning 5.750.000,-
Omkostninger 152.092,-
Totalpris 5.902.092,-
P-rom 96m2
Byggeår 1933
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Roy Blixt

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.820,-
  • Ligningsverdi
    1.338.450,-

Kort om eiendommen

MONTEBELLO/HOFF - Hyggelig 3-roms selveier i funkisvilla med idyllisk hage og gode solforhold - 2 biloppstillingsplasser - Sentral og attraktiv beliggenhet.

Beliggenhet

Leilighet i funkisvilla beliggende i et sentralt, barnevennlig og attraktivt boligområde på Nedre Montebello/Hoff i en rolig blindvei. Området er kjent for sin frodige vegetasjon og historisk bebyggelse med bl.a. kunstnerboligene på Ekely og Edvard Munchs atelier.

Offentlig kommunikasjon finner du like ved, med bussholdeplass (Montebelloveien) langs Ullernchauséen/Ring 3, samt trikkeholdeplass nede ved Hoff hvor man også finner flere dagligvarebutikk og treningssenter. Gangavstand til T-banestasjon på Smestad, samt til Smestad barne- og ungdomsskole. For øvrig kort avstand til

Innhold

Leiligheten ligger i 1. boligetasje. Primærrom utgjør 96 m² som omfattes av entré, kjøkken, stue med utgang til sydvendt terrasse/hage, 2 soverom (hovedsoverom med skyvedørsgarderobe) og bad/wc/vaskerom.

I tillegg disponerer leiligheten biloppstillingsplass (plass nr. 4) på felles gårdsplass, samt har rett til ytterligere én parkeringsplass på eiendommen iht. vedtektene. Selger disponerer også én utebod med direkte adkomst fra hagen.

Standard

Leiligheten holder nomal standard fra den ble seksjonert i 1994/95 hva gjelder utstyr og innredning. Generelt noe bruksslitasje på overflater og gulv. Badet har blitt pusset opp i 2012. Videre er stue og kjøkken malt opp i 2014. Fra stuen har man utgang til solrik sydvendt markterrasse på ca. 28 m² med direkte tilkomst til eksklusiv del av hage for denne seksjonen. På terrassen er det montert elektrisk markise.

Kjøkken:
Innredning med profilerte malte fronter og vitrineskap. Laminat benkeplater med nedfelt rustfritt beslag med to kummer. Fliser over benker. Opplegg for oppvaskmaskin.

Meglere

Portrettbilde av Roy Blixt

Roy Blixt

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Roy på e-post
blixt@sem-johnsen.no

Kontakt Roy på telefon
92 49 64 92

Roy har jobbet som megler siden 1998, og har jobbet primært med Oslo Vest-markedet siden han startet i Sem & Johnsen i 1999. Roy har bred erfaring fra både brukt- og prosjektsalg, med særlig spesialisering på Bygdøy, der han er oppvokst og bosatt. Målsetningen har alltid vært en langsiktig tilstedeværelse i boligmarkedet gjennom grundig arbeid med fokus på skreddersøm etter kundens behov, diskresjon ved behov, og ha innfallsvinkel på salget som om det var egen bolig.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer