Morgedalsvegen 1

Morgedalsvegen 1

Prisantydning 15.000.000,-
Omkostninger 392.142,-
Totalpris 15.392.142,-
P-rom 186m2
Byggeår 1956
Soverom 4
Boligtype Enebolig
Eierform Selveier

Visningstider

  • Mandag 27. mars
    Kl. 16.00 – 18.00

Meld deg på visning her

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Megler: Kristian Ask

Nøkkelinfo

  • Tomteareal
    1249m2
  • Bruksareal
    209m2

Kort om eiendommen

MONTEBELLO - Stor enebolig med vesentlig moderniseringsbehov beliggende på flott, solrik tomt på 1249 kvm med utsikt

Høydepunkter

Stor enebolig bygget i 1956 på solrik tomt, innerst i en blindvei på Montebello. Eiendommen ble oppført på 50-tallet og standarden innvendig er fra da, følgelig med noen moderniseringer, men ingen i nyere tid. Eiendommen er derfor å anse som et totalt oppussings- og rehabliteringsprosjekt. Eiendommen ligger under småhusplan og anses derfor å ha et stort potensial for en evt. utbygging, eller som en romslig familiebolig på en stor og solrik tomt et sted med svært lite biltrafikk.

Beliggenhet

Eiendommen ligger tilbaketrukket og skjermet til i naturskjønne omgivelser på Montebello. Boligen ligger høyt og fritt med flott utsikt og i barnevennlige omgivelser. Morgedalsveien er en trafikkstille og rolig gate. Bebyggelsen i området består hovedsakelig av eneboliger, småhus og lavblokker. Kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg, flere typer forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Godt med offentlig kommunikasjon i området med Montebello T-banestasjon (linje 3) få minutter fra eiendommen som kun bruker syv minutter til Majorstuen og 10 minutter til Nationaltheatret. Makrellbekken T-banestasjon (linje 2) er også innen få minutters gange. CC-vest og Røa senter en liten biltur unna. Flotte turmuligheter i blant annet Mærradalen som går hele veien opptil Bogstadvannet samt Husebyskogen med lysløype og Husebyhoppbakken. Videre er det ikke langt med bil til Tryvannvinterpark og alle langrennsspor og turmuligheter rundt Holmenkollen. Velkjente Njårdhallen ligger i umiddelbar nærhet med treningssenter og flerbrukshall for idretten. Flere barnehager i området. Eiendommen sogner til Smestad skole.

Matrikkel

Gnr.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Kristian Ask

Kristian Ask

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Kristian på e-post
ask@sem-johnsen.no

Kontakt Kristian på telefon
92 44 11 35

Ask er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI og har over 10 års erfaring i eiendomsmeglerbransjen. Han startet sin karrière som eiendomsmegler hos Nordvik & Partners, hvor han senere ble partner.

Gjennom sin karrière har han gjennomført over 700 bolighandler, hvorav hovedandelen er bruktboliger i på Oslo vest, med en ikke ubetydelig del på St.Hanshaugen. I tillegg til dette har han solgt en rekke prosjekterte boliger under oppføring. Her bør blant annet i Pilestredet 77-79 for Aspelin Ramm og over 100 prosjekterte fritidsboliger i Risør nevnes. Han har under denne tiden opparbeidet seg en omfattende erfaring og en inngående kunnskap om markedet. Kvaliteter som legges til grunn for hans arbeidsmetodikk er dedikasjon, energi og en god gjennomføringsevne.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Morgedalsvegen 1? Klikk her