Mosetra 2 Tomt 2029

Mosetra 2 Tomt 2029

Prisantydning 2.375.000,-
Omkostninger 76.512,-
Totalpris 2.451.512,-
Boligtype Hyttetomt
Eierform Selveier

Kort om eiendommen

TRYSIL/MOSETRA - Solrik utsiktstomt nær alpinbakken og langrennsløypene. Vei, vann, strøm og internett v/tomtegrensen

Høydepunkter

Attraktivt beliggende hyttetomt, Mosetra 2
Mye sol og flott utsikt
941 kvm
Vegg, vann, kloakk og fiber til tomtegrensen
Kort avstand til alpinanlegget
Umiddelbar nærhet til langrennsløype

Beliggenhet

Trysilfjell Hytteområde er hytteområdet på sørsiden av Trysilfjellet, et område som består av nesten 1200 fritidsboliger. Mosetra Hyttegrend 2 ligger på sørsiden av Vestbyvegen, rett nedenfor Mosetra Hyttegrend. Området er solrikt og de fleste tomtene har god utsikt både mot Trysilfjellet og Trysilelva nede i dalen. Mosetra er et lunt og trivelig hytteområde med umiddelbar nærhet til en rekke aktiviteter.

Ski-inn/ski-ut
Mosetra har perfekte forhold for langrenn. Området er tilknyttet løypene ved Trysil Knut Arena og Sørrunden og derved alle langrennsløypene rundt Trysilfjellet. Fra alpinanlegget kan en komme inn til innkjøringen for området med eksisterende skiløyper. Til alpinbakkene kan skliløypa på nordsiden av Vestbyvegen ned til Trysil Turistsenter benyttes. Det er flere stoppesteder for skibussen i området. Hyttene ved Mosetra betaler vegavgift som gir fri benyttelse av Trysilfjellvegen.

Alpint
Trysilfjellet er Norges desidert største og beste alpinanlegg med 31 heiser og 67 bakker, til sammen 75 km skikjøring. Det er 3 barneområder og terrengparker for alle nivåer. Arenaer finnes for cross, speedtest, selftimer, kuler, parallellslalåm mv. Skihytta Ekspress er en moderne 6-seter stolheis som går fra Skihytta til toppen av Trysilfjellet.

Langrenn
Ved Trysil Knut Arena produseres det kunstsnø som lagres gjennom sommeren. De siste årene er det åpnet 6 km langrennsløyper for både klassisk og skøyting fra ca. 29. oktober. Til glede for tusenvis av skiinteresserte hytteeiere, fastboende og grupper.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Mosetra 2 Tomt 2029? Klikk her