Munch brygge C708

Munch brygge C708

Prisantydning 5.450.000,-
Omkostninger 102.122,-
Totalpris 5.552.122,-
P-rom 40m2
Byggeår 2019
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Megler: Erik Hofland

Nøkkelinfo

  • Fellesutgifter
    1.720,-

Kort om eiendommen

2-roms toppleil. med heis og vestvendt balkong på 5,4 kvm. Moderne, høy standard. Romslig innvendig bod. Ferdig Q2 2019

Høydepunkter

- Ny 2-roms selveier i toppetasje/7. etasje i C-bygget ved nye Munch Museet.
- Vestvendt balkong på 5,4 kvm.
- Høy standard på overflater, innredninger og utstyr.
- Solrik beliggenhet.
- Felles takterrasser med 360 graders utsikt og sol fra morgen til den går ned.
- Heis til leilighetsplan.
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom.
- Delikat dusjbad.
- Romslig stue med plass til stuemøblement og spisestue.
- Flott kjøkken fra HTH med integrete hvitevarer fra Siemens.
- Store vinduer med gode lysforhold.
- Balansert ventilasjon.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod.
- Overtagelse er mai 2019.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Supersentral beliggenhet med nærhet til "alt".
- Lav dokumentavgift.
- Lave kjøpsomkostninger.

For mer info og illustrasjoner av prosjektet, se www.munchbrygge.no.

Fra Munch Brygge kan du gå rett ut av døren og vandre langs sjøen hver eneste dag. Munch Brygges bryggekant blir en del av den herlige havnepromenaden som strekker seg fra Bjørvika Øst til Filipstad og Frognerstranda. Kun 5 minutters gange unna er man på Oslo S, og sentrum forøvrig.

Beliggenhet

Den nye bydelen i Bjørvika er et av Norges største byutviklingsprosjekter - noensinne!

Mer om eiendommen

Et helt nytt nabolag bygges opp fra bunnen med kontorbygg, boliger, handel, spisesteder, kunst og kultur av høy klasse. I det nye Deichmanske hovedbiblioteket vil det satses på spennende arrangementer. Dine aller nærmeste naboer, Munchmuseet og Den Norske Opera & Ballett, har flotte kunstutstillinger og oppsetninger.

Munch Brygges nærhet til vannet gjør dette til et herlig sted å bo hvor du enkelt kan ta en padletur med kajakk eller vandre langs havnepromenaden. Her bor du på bryggekanten, i et vakkert nabolag, hvor natur- og kulturopplevelsene er nye hver dag. Fra Munch Brygge har du kort vei til Oslo-fergene som tar deg med ut til de mange frodige øyene i Oslofjorden.

Langs Barcode er det flere restauranter som Vaaghals, Nodee Barcode og Nodee Sky. Flere cafeer, butikker og Elixia treningssenter finner du også her.

bbvxbx
bxvcvxcb

Elsker du å bade, er det kort gangavstand til Sørenga Sjøbad som er blitt kåret av The Guardian til en av de ti beste sjøvannsbassengene i Europa.

Ferdes du med kollektive transportmidler, har du gangavstand til Norges beste kollektivknutepunkt, Oslo S.

Matrikkel

Gnr.234 Bnr.127 i Oslo kommune

Adresse

Munch brygge C708
0150 Oslo
7. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

5 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))

172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
66 000,- ((Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag av tomteverdi 2 640 000,-)))
25 000,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
102 122,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 552 122,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Felleskostnader

Ikke fastsatt.

Faste løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som fyring, varmt vann, kommunale avgifter, forsikring, forretningsførsel, vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. kr. 30,- - 40,- pr. kvm. BRA/mnd. Dette inkluderer ikke energiforbruk eller utgifter til kabeltv/internett.

Hvor leiligheten ligger
fgnfdgnd

Det foreligger p.t. ikke regnskap eller budsjett for sameiet. Budsjett vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med forretningsfører. Driftsbudsjett og fellesutgifter vedtas av styret og fremlegges til orientering på sameiets generalforsamling.

Forretningsfører vil i forbindelse med overtagelsen innkalle 3 måneders fellesutgift som likviditetstilskudd til sameiet.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 44 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

gfnbn
hnjghjn

Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har 1 soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Ferdigstillelse mai 2019.

Etasje

7. etasje med heisadkomst.

Energimerke

Energimerke er ikke lagd, da boligen er under oppføring.

Innhold

P-rom: 39,8 kvm, BRA: 43,7 kvm

Leiligheten ligger flott til i byggets øverste etasje / 7. etasje, og har følgende rominndeling i P-rom:

Entré/gang, stue, kjøkken, dusjbad, toalettrom og soverom.

Stuen har utgang til vestvendt balkong på 5,4 kvm. Her vil det være gode solforhold.

S-rom: Innvendig bod på ca. 3 kvm. Ved å fjerne vegger til boden, blir dette en del av leilighetens P-rom.

Det medføler sportsbod på ca 5 kvm i kjeller.

Standard

Innvendige gulv
14mm 1-stavs eikeparkett og hvite gulvlister uten profil i alle oppholdsrom. Ingen synlige spikerhoder.

Innvendige vegger
Innvendige vegger utføres i betong og tre-/stålstendere, kledd med gipsplater.

Himling
Himling vil i hovedsak være betong.

dfhjhr
mgmghjd
fdshhshg

Den generelle himlingshøyden vil være ca. 2,55 m. Deler av himlingene vil bli utført som nedsenket med høyde ca. 2,3 m der det er nødvendig pga. tekniske føringer eller lignende.

Kjøkken
Leiligheten får et stilrent kjøkken levert fra HTH i modell Athena hvit eikefiner med ekstra høyde på overskap. Kombinert med 20 mm hvit trend laminat benkeplate og underlimt vask vil det gi kjøkkenet et sømløst uttrykk. Det leveres integrerte hvitevarer fra Siemens som inkluderer kjøl/frys, oppvaskmaskin, stekeovn og induksjonstopp. Videre blir kjøkkenet utstyrt med komfyrvakt, kjøkkenhette fra Røros Metall med avtrekk, samt ett greps blandebatteri.

Dusjbad
Meget delikat flislagt bad med gulvvarme og downlightsbelysning. Det leveres innsvingbare dusjvegger i herdet glass, eller dusjvegger i glass med glassdør.

Det leveres rainfalldusj med armatur av god kvalitet. HTH-modell Athena hvit eik laminat farge mørk sand. Håndtak Edge 32cm, synlige sider lik front. Det leveres speil integrert i flislagt vegg med lik bredde som benkeplate. Opplegg for vaskemaskin med vann, avløp og stikkontakt der hvor det er vist plassering av vaskemaskin på tegningene. Det leveres vegghengt toalett, og alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Fliser leveres i formater i henhold til romskjema: 30 x 60 cm på vegg, 60 x 60 cm på gulv og i dusj 5 x 5 cm. Det blir lav terskel fra bad til tilliggende rom (ca. 25 mm).

Tilvalg/endringer
Muligheten for å gjøre tilvalg/endringer er utløpt, det vil derfor ikke være anledning til å gjøre endringer.

ssgbgb
Intern beliggenhet

Byggemåte

Bebyggelsen består av nybygg. Bygningene fundamenteres til fjell og bærekonstruksjonen er i betong og stål. Etasjeskillene utføres av prefabrikkerte betongdekker og v-fuger sparkles slik at himlingene blir slette. Fasadeveggene utføres hovedsakelig av bindingsverk med teglforblending og fasadeplater og/eller trepanel. Takterrassene og yttertakene utføres av betong med papptekking og isolasjon. Innvendige vegger utføres i betong og tre-/stålstendere kledd med gipsplater. Isolasjon leveres i samtlige vegger. Himling vil i hovedsak være betong. Den generelle himlingshøyden vil være ca. 2,55 m. Deler av himlingene vil bli utført som nedsenket med høyde ca. 2,3 m der det er nødvendig pga. tekniske føringer eller lignende.

Beskrivelse av prosjektet

Arkitektene som har tegnet Munch Brygge er Lund + Slaatto Arkitekter. De har tilpasset arkitekturen til beliggenheten, slik at Munch Brygge blir et tilbaketrukkent og rolig sted med utsikt mot fjorden. Gårdsrommene vil preges av frodig klatrevegetasjon slik at balkongene og boligene vil oppleves private og stemningsfulle.

Særegent for prosjektet er store takterrasser med ulike skjermede oppholdsrom og soner hvor fantastisk utsikt over fjord og by kan nytes. De forskjellige rommene vil være adskilt av frodig og ulik vegetasjon i forskjellige høyder og karakterer - noe som skaper både stemning og gjør takterrassen mer intim. Her kan du sitte skjermet mot vind og få utrolig utsikt mot fjorden. Et perfekt sted å invitere venner på middag eller sitte med en god bok og drømme seg bort.

Munch Brygge blir delt av en skråstilt bygate, og vinklet slik at leilighetene får mest mulig utsikt mot fjorden og mindre innsyn til leilighetene. I tillegg vil frodige gårdsrom, takterrasser og balkonger skape tilbaketrukne og hyggelige steder å være. Prosjektet bestyr av 4 bygg med tilsammen ca 152 leiligheter. De er fra 41 til 136 m2.

Hvordan fungerer kjøp av kontraktsposisjon?
Du inntrer i gjeldende kontrakt, betaler forskudd til utbygger og mellomlegget til meglers klientkonto. Ved overtagelse overføres resterende kjøpesum til utbygger pr vilkår i eksisterende kontrakt som du trer inn i. Ta gjerne kontakt med megler for ytterligere opplysninger.

Bud legges inn elektronisk via tryggbudgivning.no, link "Gi bud" til høyre side i annonsen.

Hvordan gjøres det med visninger?
Det anbefales å befare boligfeltet selv, alternativt kontakt megler for tomtevisning. Infomøte avholdes på vårt kontor: Frognerveien 36, 0263 Oslo. Ta kontakt med megler for mer informasjon: Erik Hofland, tlf: 47 40 05 30.

Tomt

Eiet tomt: 4878 kvm.

Det kan bli foretatt grensejusteringer og eventuell sammenslåing/deling i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Takterrassene er til felles bruk og kun for sameiet. Gårdsrommet vil bli utført med gangveier med belysning, beplanting og utemøbler. Tekniske installasjoner kles med værbestandig materiale. Det legges flis i hovedinngang. Det blir montert stativ for sykkelparkering i felles sykkelrom i kjeller med mulighet for lading av el-sykler. Strømforbruket belastes sameiets måler.

Uteareal på bakkeplan (bygulvet) vil tilbys drivere og eiere av næringsarealene i byggene. Dette kan for eksempel være virksomheter som kafé, restaurant, butikk og galleri.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Tidvis mulighet for leie eller kjøp av parkeringsplass, i oppvarmet garasjeanlegg under leilighetsbyggene.

Oppvarming

Leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme i oppholdsrom. Forbruk av varmt tappevann og varme blir direktemålt for hver leilighet. Kostnaden kommer i tillegg til sameiets stipulerte fellesutgifter.

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Avtrekk fra våtrom og kjøkken og tilførsel til oppholdsrom. Hver enkelt leilighet leveres med eget ventilasjonsanlegg som kan betjenes individuelt.

Sameiet

Som seksjonseier i et eierseksjonssameie, vil kjøper bli sameier i eiendommen med tilhørende enerett til bruk av sin boenhet. Seksjonseierne får felles bruksrett til sameiets fellesareal. De andre sameierne har, i henhold til Eierseksjonslovens § 25, panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Andre forhold

Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

10% forskudd av kjøpesum kr. 540 000,- og transportgebyr på 25 000,- innbetales i forbindelse med kontraktsinngåelse.

Resterende av kjøpesum + omkostninger kr. 4 987 122,- innbetales 1 uke før overtakelse:

Selger 2 har krav på å få utbetalt beløp tilsvarende sitt forskudd iht. opprinnelig kjøpekontrakten samtidig med at transport er bekreftet notert hos utbygger/selger 1 og megler Sem & Johnsen Prosjektmegling AS, som forestår oppgjøret. Dette forutsatt at garanti etter buofl. § 12 og/eller §47 er stilt av selger. Resterende innbetaling / kjøpesummen skal bero på meglers klientkonto frem til Kjøper 2 har overtatt eiendommen og fått rettsvern for sitt erverv.

Påløpte renter tilfaller kjøper frem til skjøtet er tinglyst på kjøper.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Bod

Det medfølger en kjellerbod på ca 5 kvm.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:

2016/903239-1/200 Bestemmelse om parkering
04.10.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:132
Gjelder 3 HC parkeringsplasser

2016/1021264-1/200 Bestemmelse om parkering
04.11.2016
rettighetshaver:Knr:0301 Gnr:234 Bnr:132
Gjelder rett til 3 stk HC parkering
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

2017/208877-2/200 Urådighet
08.03.2017
Rettighetshaver:NYEBOLIGER AS
Org.nr: 997812824
Matrikkelenheten kan ikke disponeres over uten samtykke fra rettighetshaver

2017/1068975-1/200 Bestemmelse om adkomstrett
29.09.2017 21:00
Rettighetshaver allmennheten
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra Oslo kommune

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen

De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Andel fellesgjeld

Ingen.

Andel formue

Ingen. Forretningsfører vil ved overtagelse kreve inn 3 måneders fellesutgifter for å bygge opp kapital.

Regnskap

Det foreligger ingen regnskap.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei-, vann- og avløpsnett, med private stikkledninger ut til offentlig nett.

Eier

Christian Kaas
Pia Cecilie Wille

Formuesverdi

Formuesverdi foreligger ikke.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Evt. mulighet for utleie

Seksjonseiere får full råderett over egen bolig og kan leie den ut. Dersom eiendommen ikke er seksjonert pr. tidspunkt for overtagelse, gjøres evt. kjøper/utleier oppmerksom på Eierseksjonslovens kapittel III som regulerer evt. leietakers rett til kjøp.

Ferdigattest/brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhusareal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.

Regulering

Eiendommen er i dag regulert til byggeområde for Bolig/forretning/undervisning/annen offentlig eller privat tjenesteyting iht. reguleringsbestemmelser S-4812 av 12.11.14. Tilstøtende eiendommer er regulert til samme formål samt hotell, offentlig bygning, havnepromenade m.m. Reguleringsplan og -bestemmelser følger som vedlegg til denne salgsoppgave.

Interessenter gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et byggeområde som er under utvikling, og oppfordres til å kontakte megler ved spørsmål til reguleringen i området.

Konsesjonsplikt

Nei.

Odelsrett

Nei.

Forkjøpsrett

Nei.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Frogner
Pb 3094 Elisenberg
0207 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 998557569

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Erik Hofland

Erik Hofland

Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Erik på e-post
eh@sem-johnsen.no

Kontakt Erik på telefon
47 40 05 30

Erik Hofland er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI, og vært i bransjen siden 2009. Gjennom sin karriere har han bistått i over 400 boligsalg av både brukt- og nybolig. En klar salgsfilosofi, ærlig og trygghet er hans kjernekvaliteter. Han blir beskrevet som en engasjert eiendomsmegler, samt hardtarbeidende og gir kundene sine en tett oppfølging. Lokalkjent på Fornebu/Snarøya. Erik har styreverv i Oslo Akershus eiendomsforening (OAEF).

Les mer