MUNKEDAMSVEIEN 68 A

MUNKEDAMSVEIEN 68 A

Prisantydning 6.900.000,-
Omkostninger 187.372,-
Totalpris 7.087.372,-
P-rom 72m2
Byggeår 1887
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Christian A. Aamodt

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  1.672,-
 • Fellesformue
  12.587,-
 • Ligningsverdi
  1.402.963,-
 • Energimerke
  D – rød

Kort om eiendommen

Ekstremt smakfullt oppusset 3-roms selveier. Meget god takhøyde, lekre detaljer, høy standard. Biloppstillingsplass.

Høydepunkter

- Særdeles lekker nyoppusset leilighet med meget sentral og skjermet beliggenhet i grønne omgivelser på Skillebekk.

- Fjordutsikt fra stue. Interessenter må dog påregne omfattende forandringer for området, og at utsikt/utsyn fra eiendommen som selges vil bli forandret med tiden.

- Gjennomgående og meget lekker selveierleilighet med høy standard i 3. etasje.

- Leiligheten har nylig vært gjennom oppgradering av alle overflater, kjøkkeninnredning, dusjbad/wc, el-anlegg, vinduer og dører.

- Representativ, frittliggende bygård vesentlig oppgradert og vedlikeholdt i 2016-2018.

- 1 utvendig biloppstillingsplass på sameiets tomt.

Beliggenhet

Meget sentral, men samtidig skjermet beliggenhet i grønne hyggelige omgivelser på nedre del av Skillebekk. Et veletablert boligområde hovedsakelig bestående av flotte frittliggende bygårder fra ulike tidsepoker. Her bor man fredelig til, men med alt av fasiliteter kun få minutters gange fra leiligheten. Umiddelbar nærhet til både sjø- og byliv!

Det finnes en rekke fine tur- og friområder i nærheten som bl.a. Slottsparken, Framnes/Tinker'n, Hydroparken m.fl., samt langs Frognerstranda med gangavstand ut til Bygdøy.

God tilgang på offentlig kommunikasjon i området med holdeplass for trikk i umiddelbar nærhet. For øvrig flere buss- og trikkeruter fra Solli Plass. T-bane og tog (inkludert flytoget) fra Nationaltheatret Stasjon.

Kort gangavstand til Tjuvholmen, Aker Brygge, Vika, Nationaltheatret med forretninger, matbutikker, treningssentre og andre fasiliteter. Kun noen minutters gange til Solli Plass, Bygdøy Allé og Skovveien med flere innbydende forretninger og nisjebutikker. Flere hyggelige spisesteder og kaffebarer i området.

Megler

Portrettbilde av Christian A. Aamodt

Christian A. Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Christian A. på e-post
chaa@sem-johnsen.no

Kontakt Christian A. på telefon
95 04 10 71

Christian A. Aamodt er økonomi- og markedsføringsutdannet fra USA og har 20 års erfaring som eiendomsmegler. Aamodt jobber hovedsakelig med referanseoppdrag og har en sterk lidenskap for meglergjerningen og for sine kunder. Erfaring, kunnskap og sterkt kundefokus gjør at han ofte selger for de samme kundene og anbefales videre til andre.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.