MUNKEDAMSVEIEN 72 B

MUNKEDAMSVEIEN 72 B

Prisantydning 6.450.000,-
Omkostninger 177.812,-
Totalpris 6.627.812,-
P-rom 92m2
Byggeår 1950
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.962,-
 • Fellesformue
  10.589,-
 • Ligningsverdi
  1.606.452,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

VIKA/ SKILLEBEKK - Lys, usjenert 4-r hjørneleilighet m/ stor solrik balkong, utsikt mot indre Oslofjord, parkering og peis. Rolig og tilbaketrukket.

Høydepunkter

- Meget hyggelig og frodig/ skjermet beliggenhet i attraktive Vika nær Skillebekk, Solli plass, sentrum og Aker Brygge/ Tjuvholmen
- Solrik balkong på ca. 9 kvm
- Hyggelig og fri utsikt mot Oslofjorden
- Svært gode lysforhold med lys/ vindusflater mot øst, sør og vest
- Lite innsyn/ usjenert
- Tilbaketrukket
- Peis
- Parkeringsplass
- Oppussingsbehov - stort potensial
- 3 soverom
- Ryddig og veldrevet sameie/ fellesarealer med god bodplass, sykkelplass samt velfungerende fellesvaskeri

Beliggenhet

Svært sentrumsnær beliggenhet, likevel rolig og tilbaketrukket mellom Vika og Skillebekk i bydel Frogner. Nærområdet er idyllisk og skjermet fra byen kun et "steinkast" fra Aker Brygge og Tjuvholmen. Ca. 5 min gange til Solli Plass/ Frogner. Kort gangavstand til Frognerkilen og Kongen Marina. Hyggelig og etablert område som sannsynligvis vil bli ytterligere etterspurt i fremtiden i og med alle utviklingsmulighetene som ligger i Filipstad og det gamle togområdet foran eiendommene i denne delen av Munkedamsveien. Det er ingen gjennomgående togtrafikk.

Bytrikk i Drammensveien og fra Skillebekk. Flere trikker og en rekke busser fra Solli plass og i Bygdøy Allé. 21-bussen stopper i Parkveien rett ved.

Alle typer bymessige servicefunksjoner og gode shoppingforhold rundt Solli plass, i Frognerveien, Skovveien og i Bygdøy Allé. Ellers et bredt utvalg av butikker og servicetilbud på Aker Brygge. Restauranter og dagligvare, mm. også på Skillebekk samt dagligvare og café i Vika/ nærområdet (Lassonsgate, rett ved). Et svært godt tilbud av restauranter i området, på Skillebekk, Frogner og på Aker Brygge/ Tjuvholmen.

Skolekrets: Ruseløkka skole.

Planer om Fjordbyen

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.