Munkedamsveien 79C

Munkedamsveien 79C

Prisantydning 4.650.000,-
Omkostninger 12.188,-
Totalpris 4.945.188,-
P-rom 58m2
Byggeår 1972
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eierform Borettslag
Solgt

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Mikael Bolling

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.257,-
 • Fellesformue
  42.594,-
 • Fellesgjeld
  283.000,-
 • Ligningsverdi
  1.189.222,-

Kort om eiendommen

FROGNER/ SKILLEBEKK - Gjennomgående og usjenert 2(3)-roms med stor sørvestvendt, solrik balkong og nyoppusset bad. Rimelig garasjeleie. Idyllisk og rolig beliggenhet.

Høydepunkter

- Idyllisk og barnevennlig nærområde. Stor gressplen foran bygget. Svært attraktivt område i Observatorie terrasse på Frogner.
- 68 kvm BRA
- Lys fra 2 sider - gode lysforhold
- Stor sørvestvendt balkong - innglasset ifbm. med nylig utført fasaderehabilitering. Skyveglass som kan åpnes helt opp om sommeren samt fungere som vinterhage om vinteren! Fjordgløtt.
- Muligheter for å leie garasjeplass under bygget til en lav pris
- Meget arealeffektiv leilighet med god romløsning og ytterligere muligheter for optimalisering/ utnyttelse
- Leiligheten er nymalt (2018) og har nytt bad (2017)
- Svært velholdt og oppdatert bygård, med bl.a. rehabilitert tak, fasader, balkonger og oppganger
- Ingen dokumentavgift

Beliggenhet

Leiligheten ligger tilbaketrukket i et svært rolig og grønt område, i et høydedrag over Munkedamsveien med inngang fra attraktive Observatorie terrasse, mellom Skillebekk og Vika i bydel Frogner. Nærområdet er idyllisk og skjermet fra byen, med kun minutters gange til Solli Plass/ Frogner samt kort gangavstand til Aker Brygge/ Tjuvholmen eller Frognerkilen/ Kongen marina.

Alle typer bymessige servicefunksjoner og gode shoppingforhold rundt Solli plass, i Frognerveien, Skovveien og i Bygdøy Allé. Bare minutters spaséravstand. Bytrikk i Drammensveien og fra Skillebekk. Flere trikker og en rekke busser fra Solli plass og i Bygdøy Allé. Også stoppested for flere busser/ kommunikasjon vestover fra Aker Brygge. Et svært godt tilbud av restauranter i området, på Skillebekk og på Frogner.

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som inboforsikring, strøm, parabol/utvidet kabel-tv pakke, internett, alarm, osv.

Megler

Portrettbilde av Mikael Bolling

Mikael Bolling

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Mikael på e-post
mbe@sem-johnsen.no

Kontakt Mikael på telefon
92 05 99 82

Mikael Bolling er født og oppvokst på Frogner og har jobbet som eiendomsmegler på Oslo vest siden 2003. Mikael startet i Aktiv i Frognerveien, som endret struktur og navn til Poppe & co, og var i 2010 med å etablere dagens franchisekonsept av Sem & Johnsen Eiendomsmegling. Bolling er partner i selskapet som er hovedeier av selskapene i Sem & Johnsen-gruppen, og megler og partner ved kontoret i Vika. Høy omsetning, bredspektret portefølje og gode closingferdigheter kjennetegner Bolling i sitt arbeid. Bolling omsetter mellom 60 og 100 boliger- og fritidseiendommer i året.

Mikael er opprinnelig utdannet innen markedsføring, med bachelor fra BI i internasjonal markedsføring og ledelse, bor i hus på Vinderen/ Heggeli og har 3 barn.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.