Munkedamsveien 81 D (inngang fra Observatorie terrasse)

Munkedamsveien 81 D (inngang fra Observatorie terrasse)

Prisantydning 6.500.000,-
Omkostninger 179.372,-
Totalpris 6.746.232,-
P-rom 75m2
Byggeår 1951
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Megler: Erlend Sørlie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.425,-
 • Fellesformue
  25.804,-
 • Fellesgjeld
  66.860,-
 • Ligningsverdi
  1.580.074,-
 • Energimerke
  G – mørkegrønn

Kort om eiendommen

Lekker og gjennomgående 4-roms endeleil. med høy standard - balkong med sjøutsikt - v.vann/fyring inkl.

Beliggenhet

Sentralt beliggende selveierleilighet i et veletablert boligområde på Skillebekk. Leiligheten ligger i et rolig område i nedre delen av Skillebekk med adkomst fra Observatorie terrasse, i grønne omgivelser med flere mindre grøntområder og parker i umiddelbar nærhet. Like over veien finner du tennisbane tilhørende Skillebekk Tennisklubb. For øvrig gangavstand til det aller meste Oslo har å tilby, med handlegater som Bygdøy allé, Bogstadveien, Aker Brygge og Tjuvholmen ikke langt unna.

Offentlige transportmidler som buss og trikk like i nærheten, bl.a. med trikkeholdeplass i Drammensveien (linje 13) og bussholdeplass i Parkveien (nr. 21). Fine tur og rekreasjonsmuligheter ved Frognerkilen og ut mot landlige Bygdøy, samt i nærliggende parkanlegg. Like ved leiligheten ligger også Tinker'n/Framneshaven med stort grøntareal og mange lekeapparater.

Selve leiligheten ligger høyt og fritt i byggets 5. boligetasje (sett fra Munkedamsveien) som gir den et flott utsyn ned mot Oslofjorden. Samtidig har den fordel av å ha adkomst fra Observatorie terrasse hvor den kun ligger 3 etasjer opp.

Matrikkel

Gnr.211 Bnr.149 Snr.38 Orgnr.946486191 i Oslo kommune

Adresse

Munkedamsveien 81 D (inngang fra Observatorie terrasse)
0270 Oslo
3. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)
66 860,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 566 860,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Meglere

Portrettbilde av Erlend Sørlie

Erlend Sørlie

Partner / Eiendomsmegler

Kontakt Erlend på e-post
es@sem-johnsen.no

Kontakt Erlend på telefon
92 64 23 38

Sørlie har jobbet som eiendomsmegler siden 1999. Fra 1999 til 2001 tok han samtidig eiendomsmeglerutdannelsen på BI. Har fra 2003 til 2008 vært daglig leder og operativ megler for flere meglerforetak med fokus på brukt- og nyboligsalg.

Sørlie uttaler: Når du velger meg som din megler skal du som kunde oppleve at du får en profesjonell og tillitsvekkende behandling fra første sekund. Du skal oppleve trygghet og at megleren er dyktig i sitt fag. Du skal kunne stole på de råd og den veiledning du får, dette i alle deler av salgsprosessen. Du skal føle deg helt sikker på valget av megler og at dine verdier forvaltes med kvalitet. Du skal være fri til å gjøre det du vil, fordi megleren håndterer hele salget. Du skal oppleve at megleren kjenner ditt område og din eiendomstype til ”fingerspissene” og markedet for denne, og at megleren arbeider oppofrende og gir deg som kunde, og oppdraget, all den tid som trengs. Til slutt skal du sitte igjen med følelsen av at salgsprisen som ble oppnådd var markedets beste per tidspunkt, og at megleren var en "kremmer” du gjerne anbefaler videre.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer