MYRHAUGEN 25 C

MYRHAUGEN 25 C

Prisantydning 8.500.000,-
Omkostninger 226.872,-
Totalpris 8.726.872,-
P-rom 113m2
Byggeår 1979
Soverom 3
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Solgt

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Megler: Marit Tukjær Lie

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Megler: Kristoffer Kendall

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  3.482,-
 • Fellesformue
  13.454,-
 • Ligningsverdi
  1.684.618,-
 • Energimerke
  C – rød

Kort om eiendommen

Lekker nyoppusset 4-roms med to solrike terr. og flott utsikt - høy standard - 2 bad & vaskerom - garasje

Beliggenhet

Terrasseleilighet med ettertraktet beliggenhet på Ullerntoppen. Boligen grenser mot friarealer som gir boligen et naturskjønt utsyn. Eiendommen ligger i rolige og trafikkstille omgivelser, innerst i blindveien Myrhaugen. Gangavstand til dagligvareforretning på Ullerntoppen. Kort vei til Røa sentrum med et bredt servicetilbud med diverse forretninger, kafeer og hyggelige spisesteder mm. Ønsker du ytterligere tilbud er det kort vei til CC Vest på Lilleaker. Senteret har en miks av kjedebutikker og selvstendige spesialforretninger som fremstår som moderne og trendsettende i en avslappende atmosfære. Majorstuen og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde.

Kort vei til sentrum og til flotte tur -og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Mærradalen innen ca. 10 minutters gange fra boligen. Langs Lysakerelven er det fine gangveier som fører deg ned til Lysaker brygge med flott utsyn over Oslofjorden, eller opp til Bogstadvannet og et forfriskende bad. På veien passerer du gamle industriområder, fosser og kulturminner, samt Fossum IF´ s allsidige idrettsanlegg med fotballbane, skiskytteranlegg, tre hoppbakker og skileikanlegg. Man kan også gå på ski via Mærradalen opp til Bogstad og videre inn i marka.

Bogstad gård har kafé, butikker, museum og tilbud for de aller minste. Her finner du også Oslo Golfklubb som etter nyåpning i 2009 kan tilby en av Europas beste golfbaner. Bogstad er åpen for greenfeespill hele sesongen og har bl.a. innendørs treningssenter samt golfsimulator. Ullern Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk.

Barnehagene Rønningen (kommunal) og Lysejordet (privat) innen kort gange uten å krysse noen trafikkerte veier. Boligen sogner til Lysejordet barneskole og Bjørnsletta ungdomsskole. Nærmeste videregående skole er Persbråten.

Meglere

Portrettbilde av Marit Tukjær Lie

Marit Tukjær Lie

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Kontakt Marit Tukjær på e-post
mtl@sem-johnsen.no

Kontakt Marit Tukjær på telefon
48 13 99 52

Marit Tukjær Lie har jobbet i eiendomsbransjen siden høsten 2008, og er utdannet Eiendomsmegler ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun selger ca. 60 boliger i året, og majoriteten av disse er i bydel Ullern som er hennes ekspertområde. Marit selger forøvrig også boliger i Bærum og Oslo vest.

Skreddersøm og kvalitet er Marit sitt kjernefokus, hvor hvert enkelt boligsalg behandles unikt. Marit er faglig dyktig og har omfattende kompetanse og erfaring innen dødsbo og fullmaktsforhold.

Marit har svært høy kundetilfredshet, og er opptatt av å være tilgjengelig for både kjøpere og selgere. Hun har gjennom årene opparbeidet seg et stort nettverk av kunder, hvor mange er tilbakevendende.

Les mer
Portrettbilde av Kristoffer Kendall

Kristoffer Kendall

Eiendomsmegler

Kontakt Kristoffer på e-post
kk@sem-johnsen.no

Kontakt Kristoffer på telefon
92 02 08 38

Kristoffer Kendall er utdannet fra Handelshøyskolen BI og startet sin meglerkarriere i 2013, og arbeider idag tett sammen med Roy Blixt, Peter Skaara, Erlend Sørlie og Marit Tukjær Lie. Han har en meget stor arbeidskapasitet og er svært nøyaktig i sin utførelse av arbeidet. Dette gjør at han får gode tilbakemeldinger, både fra kunder og de meglerne han jobber tett med. Kristoffer har bistått selgere og meglere i salg av både nye og brukte boliger og opparbeidet seg en stor kunnskap om boligmarkedet i Oslo og Akershus.

Kundene til Kristoffer står alltid i fokus, hvor profesjonell rådgiving og god oppfølging er sentralt. Med fokus på å levere en meget høy kvalitet gjennom hele prosessen, kombinert med faglig dyktighet og et smil om munnen trives han med å bistå kundene sine i én av de aller viktigste avgjørelsene de tar.

Les mer