Nadderudveien 113

Nadderudveien 113

Prisantydning 2.400.000,-
Omkostninger 76.904,-
Totalpris 2.476.904,-
P-rom 35m2
Byggeår 1961
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon

Visningstider

 • Søndag 19. mai
  Kl. 16.00 – 17.00

Silje Godager

Eiendomsmegler

Megler: Silje Godager

Nøkkelinfo

 • Fellesutgifter
  2.780,-
 • Fellesformue
  6.034,-
 • Ligningsverdi
  592.026,-
 • Energimerke
  G – rød

Kort om eiendommen

Lys 1-roms med alkove, 11 kvm sydøstvendt terrasse og parkering* Meget god intern beliggenhet - Fyring & varmtvann inkl.

Høydepunkter

Velkommen til Nadderudveien 113! Lys og arealeffektiv selveierleilighet beliggende i 1. etasje med god intern beliggenhet i sameiet. Leiligheten har 11 kvm sydøstvendt terrasse med pent utsyn mot fellesarealer og parkeringsmulighet på sameiets tomt og oppbevaringsplass i sportsbod. Sameiet er veldrevet med ryddig økonomi. Felleskostnadene inkluderer "alt". Perfekt førstegangskjøp og utleiebolig.

Fra boligen er det kort vei til butikker, servicetilbud, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder sommer som vinter.

Sameiet jobber med salg/utvikling av tomteareal til boliger som potensielt vil være økonomisk positivt for sameierne.

Beliggenhet

Leiligheten ligger attraktivt til med utsyn mot grønne fellesarealer vendt fra Nadderudveien. Boligområdet er veletablert med variert boligbebyggelse og alderssammensetning. Fra boligen er det kort vei til servicefasiliteter, offentlig kommunikasjon og flotte rekreasjonsområder.

Servicefasiliteter
Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 Lijordet. Østerås kjøpesenter ligger i gangavstand med flere butikker, vinmonopol, Apotek, treningssenter og helsesenter.

Offentlig kommunikasjon
Rett utenfor leiligheten stopper rutebuss 230. Bussen kjører mellom Sandvika, Østerås og Ila.

Mer om eiendommen

Østerås T-bane ligger for øvrig kun 700 meter fra boligen. Herfra går linje 2 med jevnlige avganger til Oslo sentrum store deler av døgnet.

Rekreasjonsområder
Området har et rikt utvalg av aktivitetstilbud og fine rekreasjonsområder. I umiddelbar nærhet finnes Hagabråten friområde med grøntområde og skogholt. I gangavstand finner man også fotballbaner, golfbaner og tennisbaner. Bærumsmarka kan benyttes sommer som vinter med turstier og oppgjørte skiløyper. Av treningssenter finnes Fresh Fitness på Østerås kjøpesenter, Evo på Grini næringspark og Sats på Røa.

Matrikkel

Gnr.20 Bnr.156 Snr.7 Orgnr.890158242 i Bærum kommune

2W4A0787
2W4A0783

Adresse

Nadderudveien 113
1359 Eiksmarka
1. etasje

Prisantydning inkludert omkostninger

2 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 750,- (Eierskiftegebyr)
60 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 400 000,-))
--------------------------------------------------------
76 904,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 476 904,- (Totalpris inkl.

omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Det tas forbehold om endringer i offentlige og private gebyrer.

Areal

Primærrom: 35 kvm, Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 39 kvm.
Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene. Arealet er oppgitt ihht takstmannens målinger og ikke kontrollert av megler.

Boligen har soverom.

Type eiendom

Eierseksjon, Leilighet

Byggeår

Boligen ble oppført i 1961

Etasje

1. etasje

Energimerke

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

2W4A0662
2W4A0810

Innhold

P-rom: 35 kvm, BRA: 35 kvm

Leiligheten ligger i 1. etasje og har følgende rominndeling i P-rom:
Entré, stue, kjøkken, alkove og bad/wc.

Det medføler sportsbod på 4 kvm i kjeller.

Standard

Entré/gang
Entreen gir et godt førsteinntrykk av boligen med lysemalte flater og parkettgulv, hvilket er gjennomgående i boligen. Entreen er innredet med takhøy skyvedørsgarderobe med speilfronter. Garderoben har god plass til oppbevaring av klær og sko. For øvrig er det oppbevaringsplass i sportsbod på 4 kvm.

Stue
Leiligheten har en lys og romslig stue med store vindusflater som gir godt med naturlig lys til rommet.

2W4A0684
2W4A0736

Stuen har plass til spisebord og sofagruppe. Det er utgang til sydøstvendt balkong på 11 kvm med overbygg, som på sommerstid fungerer som et ekstra rom til boligen. Balkongen har plass til utemøblement og grill.

I stuen er det satt opp alkove som har blitt benyttet som et soverom. Det er flere i sameiet som har flyttet kjøkkenet ut til stuen og etablert soverom hvor kjøkkenet står i dag. Tiltaket må søkes om til styret. For å få rommet godkjent som soverom, må det søkes om bruksendring hos Bærum kommune.

Kjøkken
Moderne og pent kjøkken fra 2015 med hvit laminat kjøkkenfronter kombinert med sort laminat benkeplate. Kjøkkenet er utstyrt med rustfri oppvaskkum, ettgreps kjøkkenbatteri og glassplater over benk. Det følger integrert oppvaskmaskin, stekeovn med platetopp, ventilator og frittstående kjøl/frys.

Kjøkkenet er praktisk designet med god benke- og oppbevaringsplass. Det er vindu i rommet som gir godt med naturlig lys.

Bad/wc
Flislagt baderom med gulvvarme og downlightsbelysning i himling. Badet er innredet med baderomsinnredning med heldekkende servant og skuffer, speilskap med ekstra belysning, veggskap, ettgreps blandebatteri, dusjkabinett og toalett. Inventar og dusjkabinett fra 2015. Badet har opplegg til vaskemaskin. Det finnes også fellesvaskeri i bygget.

Utstyr/teknisk

- Dørtelefon.
- Kabel-tv og bredbånd fra Get.
- Elektrisk fordelingskap i felles trappegang. Nyere innmat i sikringsskapet i følge oppgitte
opplysninger.
- Det er montert forskriftsmessig og lovpålagt røykvarsler og brannslukningsutstyr.

2W4A0748
2W4A0758
2W4A0723

- Oppdriftsventilasjon.

Byggemåte

Såle på ukjent grunn for takstmannen. Grunnmur i støpt betong. Yttervegger i mur, utvendig pusset/malt kledd med spekket tegl. Flatt tak. Yttertaket er antatt tekket med papp. Betongtrapper med terrasso i felles oppgang. Støpte betongdekker. Vinduer med isolerglass, karm og ramme i tre. Vinduene er fra 1999/2008. Balkongdør med isolerglass, karm og ramme i tre. Døren er fra 1980. Entredør av eldre dato. Balkong på ca 11 kvm. med adkomst fra stue. Nytt rekkverk på balkongen i 2008 i følge oppgitte opplysninger. Se tilstandsrapport vedlagt salgsoppgaven for ytterligere opplysninger.

Eiendommens tilstand

I henhold til takstmanns tilstandsrapport har følgende fått tilstandsgrad 2 eller 3:
TG2:
Ytterdører og porter: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registrering at ytterdøren var vanskelig å låse fra innsiden på befaringstidspunktet samt at balkongdøren tar i karmen.
Innvendige dører: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
Frittbærende dekker: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder. Målt avvik på ca 20 mm på kontrollerte steder.
Bad: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder, at det er benyttet eldre sluk uten klemring, bom i fliser og riss i mykfuge på vegg bak dusjkabinetet. Dusjkabinett bør opprettholdes som en minimumsløsning. Full rehabilitering er påregnelig.

2W4A0695
2W4A0634

Utstyr for sanitærinstallasjoner: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
Ledningsnett for sanitærinstallasjoner: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
Varme, generelt Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder.
Skap og reoler: Tilstandsgraden er angitt på bakgrunn av alder samt registrering at skyvedørene henger i toppskinne og gikk utenfor sporet i gulvskinnen på befaringstidspunktet.

Overnevnte tilstandsgrad kan innebære nødvendig utbedring, se tilstandsrapport med takstmanns kommentarer. Det gjøres oppmerksom på at tilstandsgrad 1 ikke er kommentert her, men kun fremgår av vedlagte tilstandsrapport.

Faste løpende kostnader

Totale felleskostnader utgjør kr. 2 780,- per måned.
Felleskostnader inkluderer: Varmtvann, fyring, kabel-tv, bredbånd, kommunale avgifter, byggforsikring, drift og vedlikehold, forretningsførsel, styrehonorar, m.m.

Øvrige kostnader som innboforsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, egne fordelsavtaler, etc.

Tomt

Sameiet har pent parkmessig opparbeidede fellesarealer.

Sameiet og styret arbeider med utbyggingsplaner for den eksisterende bygningen og oppføring av et underjordisk garasjeanlegg for biloppstillingsplasser samt en ny leilighetsblokk på det området hvor nåværende garasjeanlegg står. Ved gjennomføring av prosjektet er det foreslått å benytte deler av overskuddet til utbedringer på bygget samt kontant utbetaling til sameierne. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i tilgjengelig informasjon i salgsoppgaven vedrørende prosjektet og mulighetsstudiene som foreligger.

Parkering

Uteparkering 50 stk og 10 stk garasjer tildeles etter venteliste, kontakt styret.

Oppvarming

Oppvarming med biobrensel til radiatorer samt elektrisk gulvvarme på bad. Felles varmtvann for sameiet.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Nadderudveien 113 . Sameiet består av 63 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner § 23.

Dyrehold er tillatt.

Andre forhold

Boligen selges som dødsbo. Det gjøres særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd eiendommen. Selger har derfor ikke førstehåndskunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Egenandel på kr 4.000,- påløper etter 10 advokattimer eller ved tvist (hvis et fremsatt krav er bestridt eller ubesvart). Egenandelen refunderes dersom kunden mottar erstatning/prisavslag fra motparten. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens hvite- og brunevarer ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av dette prospekt. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Heftelser

Følgende heftelser er tinglyst på eiendommen:
1931/900359-1/100 Erklæring/avtale
29.10.1931
Bestm. om parkeringsplasser m.v.
Overført fra: 0219-20/156
Gjelder denne registerenheten med flere

1933/900357-1/100 Bestemmelse om veg
14.07.1933
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:20 Bnr:190
Bestm. om sportsplasser m.v.
Overført fra: 0219-20/156
Gjelder denne registerenheten med flere

1941/660-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
28.05.1941
rettighetshaver:Knr:0219 Gnr:20 Bnr:211
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0219-20/156
Gjelder denne registerenheten med flere

1943/743-1/100 Erklæring/avtale
15.07.1943
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0219-20/156
Gjelder denne registerenheten med flere

1956/9470-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
10.11.1956
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0219-20/156
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/1486-1/100 Best. om vann/kloakkledn.
11.03.1958
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0219-20/156
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/3804-3/100 Pantsettelseserklæring
27.02.1976
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Sameiet
Lnr: 1009787
Prior. etter første kjøpesum, uten opptrinnsrett.
Med plikt til å vike etter 90% av lånetakst.
Gjelder denne registerenheten med flere

2008/358984-1/200 Pantedokument
05.05.2008
BELØP: NOK 1.280.000
Panthaver:SPAREBANK 1 ØSTLANDET
Org.nr: 920426530

Overnevnte heftelser vil ikke bli slettet fra grunnboken. Ved etablering av pant i eiendommen gjøres det oppmerksom på at disse vil få prioritet etter overnevnte heftelser.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett for kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen
De andre seksjonseierne har panterett (legal panterett/utinglyst panterett) i seksjonen for krav mot seksjonseier som følger av sameieforholdet, jfr. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for hver bruksenhet svarer til to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunktet tvangsdekning besluttes gjennomført.

Andel formue

Andel fellesformue utgjør kr. 6 034,- per 31.12.2018.

Regnskap

Regnskap for 2017 viste et underskudd på kr. 136 115,-. Regnskap for 2018 foreligger foreløpig ikke.

Vei, vann og avløp

Offentlig tilknyttet.

Eier

Terje Westgård

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr 592 026 per 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr 2 131 294 per 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk sentralbyrå. Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Det tas også hensyn til om boligen ligger i et område som er tett eller spredt bebygget. Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre henholdsvis 25 prosent av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90 prosent for sekundærboliger (alle andre boliger). Formuesverdien finnes ved å multiplisere kvadratmetersatsen med boligens areal (P-ROM/BOA).

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Angi ønsket overtakelse i Deres bud.

Ferdigattest/brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen.

Forretningsfører

OBOS Eiendomsforvaltning

Regulering

Eiendommen er regulert til småhusbebyggelse. Tilstøtende eiendommer er regulert til friområde, offentlig bygg, kjørevei, gangsti og bensinstasjon.

Forbehold

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i dokumenter som kan være interessante for handelen, slik som reguleringskart med bestemmelser, grunnboksutskrift og evt. servitutter / heftelser, husordensregler, regnskaper, budsjetter, innkalling og referat fra siste års sameiermøte etc. Disse dokumentene kan ses på meglers kontor.

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, evnt. forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis.

Det er ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grenser/gjerder/ beplantning som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.
Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med henviste dokumenter inkludert alle salgsoppgavens vedlegg før budgivning/kjøp.

Hvitvaskingsloven

Fra 1/1 2004 er eiendomsmeglere underlagt hvitvaskingsloven. Dette innebærer at eiendomsmeglere er forpliktet til å melde fra om mistanke om forsøk på hvitvasking til Økokrim, uten at partene varsles om dette. Meglerkontoret er tilknyttet Reklamasjonsnemda for Eiendomsmeglingstjenester.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglerforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset opptil kr 45 millioner. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 millioner. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over kr 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Annet

Dersom ikke annet er opplyst/særskilt avtalt, gjelder Norges Eiendomsmeglerforbunds liste over løsøre og tilbehør som angir hva som bør følge med boliger og fritidsboliger ved salg. Særskilte avtaler om tilbehør må avtales før bindende avtale inngås, dvs før budaksept. Listen kan fås ved henvendelse til megler og vil være et vedlegg til kontrakten mellom partene.
Egen innboforsikring må tegnes av kjøper.
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E verk eller brann-/feiervesen på eiendommen.

Dersom handel kommer i stand er det avtalt at selger betaler kr. xxx,- inkl mva i provisjon. I tillegg er det avtalt oppstartsgebyr kr 9.900,-, visninger kr 2.500,- pr time, markedspakke kr 14.900,-, inneståelsesebyr kr 1.620,- og tilrettelegging 0,2 % ved salg av denne eiendommen. I tillegg belastes direkte utlegg. Ved salgssum lik prisantydning vil dette til sammen utgjøre ca kr. ,- inkl mva.

Dersom handel ikke kommer i stand belastes direkte utlegg, markedspakke kr 14.900,-og tillegg.

Det økonomiske oppgjøret mellom partene utføres av:
Sem & Johnsen Oppgjør AS
Orgnr. 999 638 996
Pb 1613 Vika
0119 Oslo
V/ansvarlig oppgjørsmedhjelper: Rita Bråten, Kathrine Fjeldberg, Christian R. Sunde, Kristine Dahl

Oppdragsansvarlig

Sem & Johnsen Prosjektmegling
PB1488 Vika
0116 Oslo
Foretaksregistrert orgnr: 997812824

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler