Nedre Hammarvei 80

Nedre Hammarvei 80

Prisantydning 1.500.000,-
Omkostninger 53.142,-
Totalpris 1.553.142,-
Byggeår 2022
Boligtype Hyttetomt
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

NOREFJELL -Byggeklar seksjonert tomt med rammetillatelse. Flott utsikt - Fantastisk løypenett - Kort vei til skianlegget

Høydepunkter

Flott tomt med utsikt på Norehammeren
Fantastiske langrenssløyper rett utenfor "døra"
Kort vei til alpinanlegget på Norefjell
Seksjonert tomt med rammetillatelse for oppføring av "Familiehytta, modell Furutangen"
Rammetillatelse er gyldig til februar 2024 (3 år)
Hjemmeside for hytteleverandør: https://www.familiehytta.no/hytter/standardmodeller/furutangen

Beliggenhet

Fin beliggenhet ved Norehammeren på Norefjell. Ca 600 moh. Fra hytta kan du gå turer på oppmerkede stier i fantastisk turterreng eller på grusveier. På vinteren er det kjørt opp flotte preparerte langrennsløyper rett i nærheten av hytta, som fører deg fra Norefjell mot turmål som Tempelseter, Høgevarde og Haglebu.

Norefjell er et herlig og idyllisk høyfjellsområde kun 1,5 times kjøring fra Oslo. Området tilbyr en fantastisk kombinasjon av et rikt aktivitetstilbud og rolig fjellidyll hele året.

Kort avstand til det populære skianlegget på Norefjell med totalt 14 skiheiser og 30 nedfartsløyper, og er stadig i utvikling. Skianlegget var vært for alpinkonkurransene under OL i 1952 og inneholder rikelig med skihistorie. Flombelyst aktivitetsbakke for aking og skilek, terrengpark og barneområde med egen heis, samt utendørs skøytebane. Anlegget har forøvrig Nord-Europas største fall på hele 1010 meter.
Link til skianlegget: http:// www.norefjell.com/no/

Stort og "endeløst" løypenett med mer enn 200 km. løyper totalt. og 120 km. løyper rett utenfor døren. Populære og merkede løyper til både Høgevarde og Tempelseter.

Etter en lang dag i bakken/sporet finner man herlig afterski på Norefjell Spa-resort eller Norefjellstua. Få minutter unna med bil, eller en fin skitur unna, finner man det populære Spahotellet på Norefjell.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Nedre Hammarvei 80? Klikk her