Nedre Hammarvei 80

Nedre Hammarvei 80

Prisantydning 990.000,-
Omkostninger 41.892,-
Totalpris 1.031.892,-
Byggeår 2022
Boligtype Hyttetomt
Eierform Eierseksjon

Kort om eiendommen

NOREFJELL -Byggeklar seksjonert tomt med rammetillatelse. Flott utsikt - Fantastisk løypenett - Kort vei til skianlegget

Høydepunkter

Byggeklar seksjonert utsiktstomt med rammetillatelse. Spenn på skiene rett utenfor hytteveggen - Kort vei til skianlegget.

Kun 1,5t kjøretur fra Oslo, rett ved et av Norges aller beste alpinanlegg og med uendelige turmuligheter både sommer og vinter. Jobb gjerne fra hytta og dra rett på jobb i Oslo. Meget barnevennlig!

Det går akebakke og ferdig preppet skispor rett ved siden av tomten så her er det bare å spenne på seg langrennsskiene rett utenfor inngangsdøren. Kun 5 minutter til alpinbakken med bil og kun 10 minutter til et av Norges beste spaanlegg på Norefjell Ski og Spa.

Beliggenhet

Fin beliggenhet i et veletablert hytteområde ved Norehammeren på Norefjell. Ca 600 moh. Fra hytta kan du gå turer på oppmerkede stier i fantastisk turterreng eller på grusveier. På vinteren er det kjørt opp flotte preparerte langrennsløyper, som går rett inntil tomtegrensen, og som fører deg videre opp på fjellet fra Norefjell mot turmål som Tempelseter, Høgevarde og Haglebu.

VEDR TOMTEN:
Tomten ligger i et stille og meget barnevennlig område og har utsikt. Tomten ligger i en del av Nedre Norehammeren som er "ferdig utbygd", så du slipper å bli boende på en byggeplass, med anleggstrafikk som dundrer forbi. Det går kommunalt vann og avløp langs tomtegrensen og det er allerede satt opp strømskap på tomten.

Tomten er seksjonert og har rammetillatelse for oppføring av "Familiehytta, modell Furutangen 75". Rammetillatelse er gyldig til februar 2024 (3 år). Det er enkelt å bytte hyttemodell selvom det foreligger rammetillatelse.

INFRASTRUKTUR:
Det ligger klart eget elskap på tomten for denne hytta, i syd.
Norefjell Nett AS opplyser:
Det er ikke tatt høyde for seksjonering av denne tomten ved etablering av fordelingsnett.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven har vedlegg som finnes i nedlastbar salgsoppgave og er ikke komplett uten.
Trykk her for å laste ned komplett salgsoppgave

Megler

Portrettbilde av Morten Høegh

Morten Høegh

Eiendomsmegler MNEF/Partner

Kontakt Morten på e-post
mh@sem-johnsen.no

Kontakt Morten på telefon
90 09 01 91

Morten Høegh har vært megler i 16 år, og arbeidet mye med fritidseiendommer ved sjøen og på fjellet. Norefjellområdet fra Høgevarde, Tempelseter, Eggedal og Norefjelltoppen er Høeghs hovedfokusområde.

Her selges det tomter, leiligheter og hytter, i alle prisklasser, og han har en stor portefølje av kunder både på kjøper- og selgersiden. Høegh er mest kjent som "Fjellmegleren på Norefjell", men omsetter løpende også leiligheter og hus i Oslo.

Les mer

Ønsker du verdivurdering?

Ønsker du en gratis verdivurdering av egen bolig? Registrer deg under og motta et tilbud fra en av våre eiendomsmeglere.

Ønsker du heller å registrere deg som interessent på Nedre Hammarvei 80? Klikk her